MOTIVERENDE EN INSPIRERENDE LESSEN

 

Op zoek naar een motiverende les? Een les die bij u past? Een les die misschien in eerste instantie niet bij u past maar een zeer goede toevoeging zou kunnen zijn in uw trainingsschema. Probeer gewoon eens een groepsles en ervaar wat het met u doet. SQUASH & WELLNESS biedt u meer dan 135 groepslessen per week waaruit u kunt kiezen. Alle lessen kunt u volgen binnen uw lidmaatschap.

Heeft u nog geen lidmaatschap bij S&W en wilt u toch graag een les volgen? Geen probleem, u kunt met een dagpas ( pay and play ) altijd meedoen. 

Ja!  Ik word er zo blij van – even helemaal mijn hoofd leeg na weer een dag vol “vergaderingen’. Dan slaap ik pas echt lekker voldaan! En weet je , als mijn hoofd leeg is , komen de oplossingen vanzelf. Ik kan niet meer zonder.

Ursula L. ,32 jr

Naast mijn fitness training  volg ik trouw de Pilates lessen die o zo nuttig zijn voor mijn grootste hobby ” Autoracen”.  Mijn trainingsschema had nog wat extra core oefeningen nodig , in groepsverband zijn die veel leuker dan alleen op de mat! Elke vrijdag ochtend – heerlijk – leuke groep mannen – mijn core-stabiliteits momentje van de week. Ik zou iedere man willen adviseren deze lessen te volgen om flexibel te blijven in lijf en leden om te kunnen blijven doen wat je ’t liefste wil en waar je passie ligt zoals voor mij de Formule 3 rijden. Iedere sport die je beoefend vereist goed fundament van je lijf ‘zeker op middelbare leeftijd of het nou voor zeilen,  fietsen of skiën is! Ik wil zo lang mogelijk blijven genieten!

Roel M. , 67jr

Als moeder van opgroeiende kinderen probeer ik toch momenten voor mezelf te nemen. Dat lukt soms thuis met een boek of ik werk in de tuin maar als ik echt even in ‘balans’ wil komen ga ik naar S&W. De ene keer wil ik een fanatieke workout om mezelf even lekker af te reageren op van alles om mij heen en vind ik een fysieke lesvorm heerlijk en de andere keer voel ik me overhaast en opgejaagd en zoek ik de rust op in een yoga les vaak in de ochtend – en dan loop ik na het drinken van een groen theetje in de Fit Food Bar met een healthy smoothie  to go de deur uit – helemaal zen! Top. Kom maar op met de dag .. ik heb weer ruimte in mijn hoofd voor van alles!

Linda . , 43 jr

Pin It on Pinterest

Share This