Vytal

Online Voedingscoaching
Aanmelden

 

Bereik uw doelen met de nieuwe Vytal VoedingsApp

De meest complete voedingsapp ooit.  Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat u calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!

Elke dag stelt de app onder begeleiding van uw SQUASH & WELLNESS  coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op uw energiebehoefte, rekening houdend met uw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid u meerdere porties of kookt u voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

 

 

VYTAL APP

Eindeloos veel mogelijkheden

Dagelijks zet de app maaltijden voor u klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar u zin in hebt! Ook kunt u eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database.

 

 

VYTAL bereidingen

Laat u inspireren

Er zijn 1700+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!
VYTAL boodschappenlijst

Handig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig. U kunt bij uw dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen u boodschappen wilt doen of laat uw boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!
VYTAL VOORTGANG

Bekijk uw voortgang

Bekijk uw progressie in de statistieken of voortgangsfoto’s en wijzig zelf uw voorkeuren indien gewenst. Via de chatfunctie kan uw coach bijsturen, of stel zelf vragen
VYTAL COACHING

Persoonlijke coach

Na de proefperiode van 14 dagen kunt u VYTAL alleen via een coach van SQUASH & WELLNESS gebruiken. Kies uit het overzicht één van onze coaches om effectief aan de slag te gaan.

De kosten

Als lid van SQUASH & WELLNESS kunt u voordelig gebruik maken van de VYTAL App én heeft u coaching van uw vertrouwde SQUASH & WELLNESS voedings- en fitness coaches. U kunt de App zonder coaching 2 weken GRATIS uitproberen. Bent u toe aan de uitdaging en wilt u resultaat gaan behalen dan stapt u gemakkelijk in. De minimale start periode is 3 maanden en kost € 60,- , inclusief de coaching afspraken. Daarna kunt u de App per maand opzegbaar doorzetten voor € 14,95 per maand. U kunt ook voor optimaal resultaat gaan , 12 maanden kost € 165,-.

Direct aanmelden voor VYTAL?

Zo maakt u een leuke paasbrunch

Zo maakt u een leuke paasbrunch

Het is bijna Pasen en dat betekent dat u tijd hebt om de familie en vrienden te verzamelen voor een leuke paasbrunch. Maar hoe organiseert u een geslaagde paasbrunch? In deze blogs staan een paar tips om u te helpen een onvergetelijke paasbrunch te organiseren. Kies...

Lees meer
Hoe krijg jij genoeg Omega 3 vetzuren binnen?

Hoe krijg jij genoeg Omega 3 vetzuren binnen?

Omega 3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. De drie bekendste omega 3 vetzuren zijn Alfalinoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Omega 3 vetzuren hebben verschillende gezondheidsvoordelen. Zo spelen ze onder andere een rol...

Lees meer

Pin It on Pinterest