Vitaliteits Services

Voedings coaching

Door voeding in balans

Elk lichaam is uniek. Vanuit verschillende invalshoeken help ik mensen om de voeding en levensstijl te kiezen die bij hun lichaam past waardoor ze in balans zijn, gezond(er) worden en minder kans maken om ziek te worden.

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Energize your Day

Het totaalconcept van SQUASH & WELLNESS wordt aangevuld door de deskundigheid van de voedingstherapeut – Cornelie van Marle – Energize your Day

Zij helpt mensen vanuit een holistische visie om de voeding en levensstijl te kiezen die bij hun lichaam past waardoor ze in balans zijn, gezond(er) worden en minder kans, vatbaar zijn voor ziektes. Sporten is belangrijk voor de gezondheid maar de juiste voeding zeker ook. We zijn blij dat wij  u hier nu ook, door onze samenwerking,, mee van dienst kunnen zijn. Dus wilt u afvallen, weten welke voeding het beste bij u past en/of heeft u lichamelijke klachten waar u nou eindelijk eens van af wilt komen,

Cornelie helpt u graag!

Cornelie  werkt overdag op de dinsdag en vrijdag bij ons maar u kunt ook in de avonden een afspraak met haar maken, gewoon bij SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub. 

Hoe komt u met haar in contact? U kunt Cornelie rechtstreeks bellen op 06 42 14 24 78 of mail info@energizeyourday.nl

 

 

k ben Cornelie van Marle (1977), holistisch voedingstherapeut, maker van de heerlijkste Dikke Mikken, Grano’s en Oats èn eigenaar van Energize Your Day. Samen met mijn man, twee dochters en hond Pip woon ik in Hilversum.

Mijn missie ? Mensen helpen om de voeding en levensstijl te kiezen die bij hun lichaam past, waardoor ze in balans zijn en minder kans hebben om klachten en ziekten te ontwikkelen. Hopelijk kan ik u ook helpen!

Cornelie van Marle

Energize your Day
SQUASH & WELLNESS

Pin It on Pinterest