Vytal

Online Voedingscoaching
Aanmelden

 

Bereik uw doelen met de nieuwe Vytal VoedingsApp

De meest complete voedingsapp ooit.  Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat u calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!

Elke dag stelt de app onder begeleiding van uw SQUASH & WELLNESS  coach een persoonlijk menu voor, gebaseerd op uw energiebehoefte, rekening houdend met uw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid u meerdere porties of kookt u voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

 

 

VYTAL APP

Eindeloos veel mogelijkheden

Dagelijks zet de app maaltijden voor u klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar u zin in hebt! Ook kunt u eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database.

 

 

VYTAL bereidingen

Laat u inspireren

Er zijn 1700+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!
VYTAL boodschappenlijst

Handig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig. U kunt bij uw dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen u boodschappen wilt doen of laat uw boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!
VYTAL VOORTGANG

Bekijk uw voortgang

Bekijk uw progressie in de statistieken of voortgangsfoto’s en wijzig zelf uw voorkeuren indien gewenst. Via de chatfunctie kan uw coach bijsturen, of stel zelf vragen
VYTAL COACHING

Persoonlijke coach

Na de proefperiode van 14 dagen kunt u VYTAL alleen via een coach van SQUASH & WELLNESS gebruiken. Kies uit het overzicht één van onze coaches om effectief aan de slag te gaan.

DE KOSTEN

Als lid van SQUASH & WELLNESS kunt u voordelig gebruik maken van de VYTAL App én heeft u coaching van uw vertrouwde SQUASH & WELLNESS voedings- en fitness coaches. U kunt de App zonder coaching 2 weken GRATIS uitproberen.

Bent u toe aan de echte uitdaging en wilt u resultaat gaan behalen dan stapt u gemakkelijk in.

De minimale start periode is 1 maand en kost in de AFTER SUMMER DEAL € 5,-  , inclusief de coaching afspraken.

Daarna kunt u de App per maand opzegbaar doorzetten voor € 9,95 per maand. 

AFTER SUMMER DEAL

U kunt de App ook opstarten met een  van onze Personal Trainers. De eerste 2 weken kunt u de App GRATIS gebruiken daarna maakt u gebruik van de aanbieding € 5,- en helpt de PT trainer u opstarten. U kunt de App dan één maand gebruiken. Vervolgens kunt u als lid van S&W de app voor €9,95 maandelijks voortzetten.

 

Direct aanmelden voor VYTAL?

Wat zijn Kiemgroenten?

Wat zijn Kiemgroenten?

In de zoektocht naar gezondere voedingskeuzes en een bewuster dieet, hebben kiemgroenten de laatste jaren steeds meer aandacht gekregen. Deze kleine krachtpatsers, die vaak over het hoofd worden gezien, hebben een grote impact op onze gezondheid. Maar wat zijn...

Lees meer
KWARK

KWARK

In de wereld van sportvoeding zijn er talloze opties om sporters te helpen met het verbeteren van hun prestaties. De schappen van de supermarkt staan vol met high protein producten. Eén voedingsmiddel dat de aandacht heeft getrokken van sporters is kwark. Met de...

Lees meer
Zo maakt u een leuke paasbrunch

Zo maakt u een leuke paasbrunch

Het is bijna Pasen en dat betekent dat u tijd hebt om de familie en vrienden te verzamelen voor een leuke paasbrunch. Maar hoe organiseert u een geslaagde paasbrunch? In deze blogs staan een paar tips om u te helpen een onvergetelijke paasbrunch te organiseren. Kies...

Lees meer

Pin It on Pinterest