Contact & Faq

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

 Corona  & Faq

Heeft u na het lezen van de website pagina’s toch geen duidelijke antwoorden kunnen vinden? U kunt ons tijdens openingstijden altijd bellen op 035 693 50 72. Heeft u geen zin om te bellen? Wellicht kunt u hieronder toch de antwoorden op uw vragen vinden.

 

Laatste aanpassingen

vanaf december 2020

INDOOR faciliteiten GESLOTEN tot nader datum.

Jeugd < 18 jaar mag OUTDOOR trainen  en OUTDOOR lessen volgen op basis van  reservering en PADEL spelen ( met 4 personen)

Bent u > 18 jaar dan kunt u per 2 personen OUTDOOR trainen onder begeleiding van een trainer op basis van reservering en

PADEL spelen ( met max. 2 personen per baan )

INDOOR EN OUTDOOR TRAININGEN
Spelregels voor sport in het kort

De maatregelen zijn:

 • Buiten sporten mag met maximaal 2 personen (exclusief trainer)
 • In binnenruimtes sporten mag niet.
 • Groepslessen buiten mogen niet.
 • Sportscholen zijn dicht.
 • Wedstrijden zijn verboden.
 • Topsporters en sporters in topcompetities mogen trainen en wedstrijden spelen.
 • Sporten voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder mag alleen als onderling 1,5 meter afstand te houden is.
 • Kinderen tot en met 17 jaar mogen buiten wel in grotere teams sporten. Of buiten wedstrijden spelen met teams van hun eigen club.
 • Publiek bij sport is niet toegestaan.
 • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
Bron: Rijksoverheid.nl d.d. 20 januari 2021

Meer informatie over sportmogelijkheden bij S&W t.a.v. de maatregelen bel 035 693 50 72

 

Is het toegestaan om binnen en buiten te sporten (in groepslessen)?

Als lid :

Sporten is alleen buiten toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden:

 • Sporten binnen is niet toegestaan
 • Sporten buiten mag met groepjes van maximaal 2 mensen (exclusief instructeur).
Bron: Rijksoverheid.nl d.d. 20 januari 2021
Kan het virus doorgegeven worden via zweet?

Het virus wordt niet via zweet doorgegeven. Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Via kleine druppeltjes komt het virus in de lucht.

Bron: Rijksoverheid.nl d.d. 20 januari 2021
Wordt het virus doorgegeven als ik dezelfde sporttoestellen als een rekstok of bank gebruik?

De kans dat u besmet raakt doordat u een sporttoestel en sportattributen aanraakt, is heel klein, maar niet uitgesloten. Wel neemt het aantal virusdeeltjes heel snel af buiten het lichaam. Desinfecteer sportmaterialen en was regelmatig uw handen. Een oppervlak dat mogelijk besmet is, kunt u schoonmaken met een gewoon schoonmaakmiddel.

Hoe lang het virus op sportmiddelen overleeft, hangt af van het materiaal, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Zo overleeft het virus in het algemeen beter op harde en gladde materialen zoals plastic, metaal en glas. En minder goed op poreuze oppervlakken zoals papier en karton.

Bron: Rijksoverheid.nl d.d. 20 januari 2021

 

 

Incasseren en compenseren
Incasseren tijdens Corona

SQUASH & WELLNESS om het incasso beleid te handhaven tijdens Corona vanwege twee redenen.

 1. Het wispelturige karakter van Covid en het beleid dat de regering hierop uitvoert inzake lockdowns is achteraf nauwkeuriger in weken en dagen te compenseren dan vooraf bepaald kan worden.
 2. Het ondersteunt de organisatie van SQUASH & WELLNESS financieel enorm in deze onzekere tijd. Het biedt ons de mogelijkheid onze servicebalie geopend te houden voor de activiteiten die wij wel kunnen bieden tijdens lockdown periodes. Onze servicebalie is iedere werkdag bereikbaar van 9:00 – 22:00 uur en in de weekenden van 9:00 – 17:00 uur via telefoonnummer 035 693 50 72.. Mails via service@squashenwellness.nl worden zo spoedig mogelijk beantwoord.
Compensatie - Verrekening in volgend tijdvak

Na opening kunt u het geïncasseerde bedrag gebruiken om een maand(en), in het tijdvak tussen opening en een half jaar daarna, uw abonnementskosten te betalen. Kortom u betaalt nu vooruit om later te sporten. 

Compensatie - Clubkaart storting

Wij storten het geïncasseerde bedrag op uw clubkaart. U kunt uw clubkaart tegoed te allen tijde gebruiken voor alle faciliteiten binnen SQUASH & WELLNESS (denk aan o.a. FITFOODBAR tegoed, Winkel tegoed, Zonnebank tegoed, dagpas tegoed vrij op naam,  PADEL en  SQUASH reserveringen tegoed.

 

 

Compensatie - Donatie

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u blij bent met ons als sportschool en ons steunt in deze pittige Corona tijd. SQUASH & WELLNESS probeert in de lockdown periodes zoveel mogelijk aandacht te geven aan de verzorging van haar organisatie en faciliteiten. Wij streven naar een heerlijk sportief 2021, met zoveel mogelijk puntjes op “i” voor onze klanten.  

Compensatie - Overdracht

Tijdens de lockdown periode gelden iedere keer weer andere regels waar wij ons als sportieve indoor en outdoor organisatie aan moeten houden in het belang van de volksgezondheid – en logischerwijze staat deze ook bij ons op één.

Indien u zelf niet mag sporten geen gebruik kunt maken van uw abonnement dan kun u deze ook overdragen in de huidige periode aan diegene die wel kunnen sporten of later dit jaar aan een familie lid, vriend of vriendin. 

December 2020

Tijdens 2e lockdown is het mogelijk om

 • jeugd < 18 jaar ( outdoor) te laten sporten op uw abonnement
 • voor de jeugd < 18 jaar een padelbaan reserveren. Uw geïncasseerde bedrag wordt overgeboekt naar tegoed voor padelbaan reservering of training met max. 2 personen
 • Ouder  > 18 jaar uw geïncasseerde bedrag aanwenden voor padelbaan reservering of een training met max. 2 personen per baan. (excl. trainer)

 

 

Compensatie - Online lessen ( incl. materiaal )

Tijdens de 2e lockdown periode kunt u gebruik maken van de online lessen die SQUASH & WELLNESS docenten speciaal voor u opnemen. Om deze lessen te kunnen volgen dient u een reservering in het systeem te maken om de code voor de lessen te ontvangen.

Op deze manier heeft u een leuke bekende als trainer voor u staan en draag u middels u abonnementsgeld bij aan de organisatie hiervan.

Mocht u als lid van S&W behoefte hebben aan speciale props om de lessen te volgen dan kunt u die met een borgstelling lenen. Hiervoor dient u een aanvraag in te dienen via service@squashenwellness.nl of bel even mt de servicebalie 035 693 50 72 – dan maken we de bruikleen overeenkomst en de tools  alvast klaar bij de servicebalie.

 

Onderstaande regels vervallen hiermede tot nader datum

Trainen
Kan ik vrij trainen?

Als lid kunt u vrij trainen in de fitness , u dient wel een tijdslot te reserveren via het reserveringssysteem waarvoor u een inlogcode heeft ontvangen. Heeft u die niet ontvangen of bent u deze vergeten of kwijt, neem gerust contact op met onze servicebalie. Als u geen lid bent kunt u via de servicebalie een afspraak maken voor een training , hiervoor belt u 035 693 50 72 of mailt u service@squashenwellness.nl.

Om veilig trainen mogelijk te maken en daarbij te voldoen aan alle regels rondom de Corona regelgeving, hebben we een aantal regels opgesteld. Neem deze goed door voordat u een bezoek brengt aan onze club. Zie https://www.squashenwellness.nl/protocol-trainingen/

Kan ik ook meedoen aan een workout class?

Workout Classes en Body and Mind Classes worden binnen georganiseerd sinds 13 okt 2020  de nieuwe maatregelen van kracht zijn gegaan. . De deelnemers aantallen (50% minder deelnemers dan normaal ) zijn gebaseerd op de binnen ruimte zodat er altijd voldoende ruimte blijft om veilig en verantwoord op 1,5 meter te bewegen. Om veilig te kunnen trainen dient u een tijdslot te reserveren. Tussen de lessen houden wij 15 minuten vrij , voor veilig entree en verlaten van de zaal en om de lestijden ( van 60 minuten )  te blijven verantwoorden naar onze sporters. U kunt op basis van uw abonnement reserveren met een inlogcode die u heeft ontvangen via de servicebalie bij lidmaatschap. U log hier in via de reserveringswebsite :http://squashenwellnessbussum.mysportspage.eu/ Heeft  u nog geen inlog code ontvangen of bent u geen lid van SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub neem dan contact op met de service balie via mail service@squashenwellness.nl of bel 035 693 50 72. Onze servicebalie medewerkers helpen u graag!

Wat neem ik mee naar een training?

Om veilig te kunnen trainen tijdens de Corona periode is het verplicht uw eigen handdoek mee te nemen. Het is raadzaam een bidon met water mee te nemen of een flesje water. De FIT FOOD BAR is wel geopend zodat u ook een flesje water voor of na de training kunt kopen of natuurlijk een van de vele lekkere smoothies of shakes!

 

 

Hygiene voor en na de training?

Zorg dat u uw handen gewassen heeft voor de training en was uw handen na de training , onze toilet ruimte en douche ruimte zijn geopend.

Het is raadzaam om van uw thuis toilet gebruik te maken voor de training dat voorkomt drukte in onze toilet ruimten. De toiletten zijn wel gewoon open en worden meerdere malen  schoongemaakt.

De apparaten die u gebruikt dienen ook schoongemaakt te worden met de bertreffende spray gevuld met desinfactanten. Onze fitnessmedewerkers zullen hierop toezien. Samen handhaven wij de regels voor veilig trainen.

Uiteraard verzorgen wij ook voor ochtend en avond schoonmaak door de gehele club en met name de trainingsapparatuur en workout attributen worden dagelijks gereinigd!

 

Wat doe ik aan bij de trainingen?

Het is verstandig om ‘laagjes’ aan te trekken als u meedoet aan een workout class. De classes worden vooralsnog zoveel mogelijk dagelijks buiten georganiseerd ( in ieder geval tot 1 oktober) tenzij het weer dit niet toelaat dan wordt de les binnen gegeven. Omdat de weersverwachting niet altijd voorspelbaar is, kan slecht weer de docent doen besluiten de les naar binnen te verplaatsen of buiten door te laten gaan. In beide gevallen is gepaste kleding van belang. Kortom: Laagje aan of uit werkt in de praktijk het handigst. Vraag bij binnenkomst aan de servicebalie waar uw les wordt gegeven dat voorkomt onduidelijkheid en kan de les op tijd beginnen.

 

Reserveren
Hoe kan ik reserveren voor vrije fitness trainingen of een workout class?

Om veilig te kunnen trainen tijdens de Corona periode dient u een tijdslot te reserveren zodat wij het aantal sporters per uur kunnen reguleren. U kunt inloggen met uw reserveringscode op de reserveringswebsite via deze link  http://squashenwellnessbussum.mysportspage.eu/

Heeft u nog geen inlog code ontvangen bij aanvang van uw lidmaatschap of bent u uw inlogcode vergeten of bent u geen lid van SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub neem dan contact op met de service balie via mail service@squashenwellness.nl of bel 035 693 50 72. Onze servicebalie medewerkers helpen u graag!

 

Hoe kom ik aan een inlogcode om mijn tijdslot te reserveren?

Heeft u nog geen inlog code ontvangen bij aanvang van uw lidmaatschap of bent u uw inlogcode vergeten of bent u geen lid van SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub neem dan contact op met de service balie via mail service@squashenwellness.nl of bel 035 693 50 72. Onze servicebalie medewerkers helpen u graag!

Als ik mij niet lekker voel, hoe zit t dan met mijn sportreservering?

S&W heeft de focus u veilig te laten trainen voor ieders gezondheid, dus wij raden u aan thuis te blijven indien u zich niet goed voelt of koorts heeft. Onze servicemedewerkers kunnen u helpen uw sportcredit te behandelen, bel of mail hen en leg uw situatie kort uit. Indien u 12 uur van tevoren annuleert wordt uw sportcredit automatisch bijgeschreven op uw kaart.

Faciliteiten
Kan ik gebruik maken van de kleedkamers en lockers?

Per 13 oktober 2020 zijn vanwege de nieuwe maatregelen de kleedkamers alleen toegankelijk voor de lockers. Uiteraard passen wij hier wel het afstandsbeleid van 1,5 mtr toe. Onze kleedkamers zijn ruim opgezet waardoor bij tijdslots die geboekt worden voor de trainingen de ruimtes veilig bestreed kunnen worden echter kunnen de douches niet worden gebruikte.  Ook hier vragen wij u de regels te respecteren voor veilig gebruik.

En de douches zijn die ook open?

Nee, per 13 oktober 2020 kunnen de douches vanwege de nieuwe maatregelen niet worden gebruikt. 

Kan ik gebruik maken van de sauna en de sauna tuin?

Sinds half augustus is ook de sauna weer geopend. Uiteraard aangepaste tijden ( in verband met het gebruik van de sauna tuin voor Body & Mind lessen ) en aangepaste aantal gasten per cabine. U vind in de kleedkamers de richtlijnen voor gebruik van de sauna. De openingstijden zijn dagelijks van 12:00 – 18:00 uur – op vrijdag van 12:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 12:00 – 16:30 uur. 

Hoe zit 't met squashen?

U kunt sinds 1 juli weer squashen bij S&W. Per twee mensen op een baan. U kunt (leden en niet leden) reserveren via de servicebalie. Bel 035 693 50 72. 

Kan ik ook padellen? En een baan reserveren als ik geen lid ben?

U kunt een padelbaan reserveren bij PadelClub Bussum via een online bookingssysteem. U hoeft hiervoor geen lid te zijn bij S&W. 

 

 

Hoe reserveer ik een Padelbaan?

U registreert zich eenmalig via de onlline reserveringswebsite van PadelClub Bussum via deze link. https://bussum.baanreserveren.nl/ . U kunt uw boekingen hierna zelf beheren en betalen via Ideal. U kunt ook een kortingskaart aanschaffen zodat u bij veelvuldig gebruik van banen een korting ontvangt. De website wijst vanzelf maar mocht u vragen hebben dan kunt u bellen met 035 6935072 , onze service medewerkers helpen u graag.U kunt uiteraard ook mailen naar service@squashenwellness.nl

Kan ik wat eten of drinken in de FIT FOOD BAR?

U kunt als vanouds een drankje en een hapje nuttigen voor of na uw training. Onze FIT FOOD BAR is dagelijks geopend. U hoeft geen aparte reservering te maken voor een tafel , deze is reeds opgenomen in de reservering van uw sportbeurt. U bent al een geregistreerde gast.

Nog steeds vragen ? Wij helpen u graag!

Met het doorlezen van onze website of middels het lezen van onze nieuwsbrief hebben wij wellicht uw aandacht getrokken voor een van onze activiteiten en wilt u meer informatie over een van onze activiteiten of faciliteiten.

Wij vragen u daarvoor vriendelijk onderstaand formulier in te vullen.

 

 

Adres

Struikheiweg 16

1406 TK BUSSUM

Telefoon

035 693 50 72

Email

info@squashenwellness.nl

Contact opnemen

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
7:00 – 23:00 uur
Vrijdag
7:00 – 22:00 uur
Zaterdag en zondag
8:00 – 17:00 uur

Tijdens de (school)vakantie periodes hebben wij aangepaste openingstijden en een aangepast lesrooster.

Squash & Wellness

Pin It on Pinterest