Personal trainers

 

Personal trainers

Het overkomt u zomaar; tevreden over uw workout en de manier waarop u deze al een tijdje doet. Een drukke leefstijl en tijdgebrek geven u niet de motivatie deze te veranderen, u vindt het wel prima zo.

Dat is het moment waarop onze Fitness trainers en Personal trainers ( Pilates Personal trainers )  in beeld komen. De voordelen van onze individuele aanpak en professionele op maat programma’s zijn vooruitstrevend. Een Fitness trainer kan uw programma met de regelmaat die u samen overeenkomt aanpassen en een Personal Trainer kan u leiden naar significante veranderingen in uw fitness level, gezondheid en uiteindelijk in uw welzijn!

 

Meet the trainers

 

Onze Personal Trainers richten zich op uw individuele behoefte en eisen. Workout routines en voedingsbegeleiding worden voor u op maat gemaakt. Elk van onze PT trainers heeft zijn eigen specifieke kennis, en zal uw workouts samenstellen met de meest effectieve oefeningen voor uw body type. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat uw training u werkelijk voordelen biedt.

Om uw persoonlijke doelen te bereiken is het ons belang een goede match te vinden. Het vinden van de juiste personal trainer of team van trainers om uw persoonlijke doelen te bereiken is van groot belang. Ons Personal trainings team bestaat uit de beste wellness professionals. Zij kunnen begeleiden in welke leeftijd u ook bent,(any age), welke vaardigheden u ook hebt (skill set), inspelen op uw bestaande medische conditie (existing medical conditions) of welke sport specifieke behoefte (sport specific needs). Zij zijn experts op hun specifieke terrein, en hebben hier ook verschillende doelgerichte opleidingen voor gevolgd.

Wij hebben onze trainers voor u categorisch ingedeeld op basis van ervaring, opleiding en vaardigheden. Trainers uit alle categorieën zijn gekwalificeerd om een efficiënt en effectief programma voor u te maken om uw fitness doelstellingen te bereiken. Wilt u werken aan een verandering in uw lichaamssamenstelling, beter presteren in een sport of veilig trainen na herstel van een blessure? Onze trainers kunnen u voorzien van de beste workouts, want daar zijn zij voor opgeleid!

Contact Petra de Jong op petra@squashenwellness.nl voor aanbevelingen om de beste trainer te vinden voor uw persoonlijke behoeftes en interesses.

Gwendala Gosliga

Love the body you live in!
Gwendala is personal trainer, orthomoleculair therapeut, lifestyle en sportvasten coach. Haar passie is mensen te motiveren naar een gezonde lifestyle. Belangrijk hierbij is om een haalbare doelstelling na te streven. We willen allemaal stiekem wel een killer body, toch?

LEES MEER

Maar is dit haalbaar voor iemand met een drukke baan en gezin? Vind u het belangrijk om een wijntje te kunnen drinken of uit eten te gaan zonder schuldgevoel? Dit zijn de drie belangrijkste pijlers waar ze mee werkt:

– Voeding
– Training
– Gedrag

Het doel van Gwendala is om u de beste versie van uzelf te laten zijn. Voeding en sport zijn voor haar onlosmakend met elkaar verbonden. Als personal trainer richt zij zich op het bereiken van uw doel op een verantwoorde en eerlijke manier.

Ze gaat niet voor quick fix maar voor een duurzaam resultaat. Hoe druk uw leven ook is, het goede nieuws is u kunt altijd NU beginnen om aan uw gezondheid te werken! Ontdek wat Gwendala voor u kan betekenen!

Sagi Mazry

“LIVE STRONG AND LIVE SIMPLY”
Met een militaire opleiding in het buitenland en meer dan 20 jaar fitness ervaring is Sagi Masry een specialist in 1-1 sessies, voeding, spierrestoratie en uithoudingsvermogen trainingen. Kenmerkend zijn de passie en focus om zoveel mogelijk mensen te stimuleren voor een gezonde leefstijl.

Robert den Boer

All Round Fit!

Ik vind het belangrijk dat de focus ligt op de juiste lichaamshouding en techniek van losse fitness oefeningen die erg functioneel zijn en bijdrage in uw dagelijkse activiteiten, kortom: Uitdagende en leuke trainingen!! die gebaseerd zijn om samen met u uw persoonlijke doelen te bereiken.

 

LEES MEER

Fitness – en krachttraining. Fitness vanuit anotomische wetenschappelijke benadering. Fitness analyse, free weight exercise training. Fit – en gezondheidstesten vertalen naar trainingsdoelen. PT begeleidingsplan : van testen, formuleren van doelen naar trainingsplannen.

Robert heeft een opleiding AALO Fitnesstrainer A + B, Fysiophysics, Personal Trainer Pro Basis Kettlebell Instructor, HIIT Trainer, Functional trainer (FunXtion) .

 

Artine Engel

Vol passie traint Artine individuen en groepen. Als gediplomeerd Personal trainer, Medical Fitness -, Pilates -, FunXtion en Aerobic instructeur en met bijna 20 jaar ervaring kan Artine voor iedereen een doelgerichte, uitdagende en motiverende training verzorgen. Of u nu energieker en sterker wilt worden of strakker en beter in uw vel wilt zitten. Specifiek begeleidt zij ook mensen die door fitness hun lichamelijke klachten willen verminderen.

Gea Poffers

Afvallen, aankomen, meer conditie, wat strakker eruit willen zien, breder worden of meer lenigheid, wat uw doel ook is, samen met een personal trainster als Gea gaat dat makkelijker. De combinatie bewegen, mental coaching en voeding brengt u perfect in balans. Samen met u uw einddoel bereiken met discipline en hard werken, met een dosis fun: Dat is mijn DOEL! – aldus Gea.

Contact met een van onze trainers kunt u opnemen via onze service balie

of stuur een e-mail

Pin It on Pinterest