Personal Training

Personal Training

JUST A HEALTHY DEAL

 

AANBIEDING

30 MIN. GRATIS PROEF PT TRAINING

Klaar om uw fitnessdoelen te bereiken? 

Ontdek de voordelen van Personal Training! Onze toegewijde trainers staan klaar om u persoonlijk te begeleiden op weg naar een gezonder, sterker en fitter leven. Met op maat gemaakte workouts en constante motivatie, zorgen we ervoor dat u het maximale uit uzelf haalt. Investeer in jezelf en ontdek de transformatie die mogelijk is met Personal Training. Start vandaag en zie de resultaten morgen!

Optimaliseer uw voeding en bereik uw gezondheidsdoelen met onze handige voedingsapp! Krijg een gepersonaliseerde maaltijdplanning en trackingtools om uw eetgewoonten te verbeteren.

Vul geheel vrijblijvend het aanvraag formulier PT

Nekklachten
rugklachten

Rugklachten of Nekklachten?

 

Samen met  een Personal trainer werkt u met persoonlijke aandacht aan de verbetering van spierkracht, spiermassa, minder vet of een betere lichaamssamenstelling. Daarnaast wordt Personal Training zowel ingezet bij intensieve begeleiding ter preventie van klachten aan bv. de knie, nek of rug als bij revalidatie trajecten.

Back on track!

Bijkomende latente klachten lossen die zich aandienen lossen zichzelf vaak op in een persoonlijk intensief begeleidingstraject, zo niet ? Dan worden ze meegenomen in de coaching. 

Herkent u dat gevoel?

 • Constant het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen
 • Moeilijk in slaap komen
 • Wakker liggen 
 • Moe wakker worden
 • Een opgeblazen gevoel 
 • Weinig energie gedurende de dag 
 • Niet trots zijn op jezelf als je in de spiegel kijkt 
 • Neerslachtigheid 

Personal training

                          “Haal het beste uit uzelf !”

Komende maanden extra goed aan de slag?

Start met Personal Training bij SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub Bussum.

Hebben we ‘iets’ geleerd over onze gezondheid in de afgelopen jaren ? Jazeker! Gezondheid is belangrijker dan ooit.

Welzijn in lijf en leden is de basis voor goed functioneren op welk niveau dan ook. Werken aan uw gezondheid kan best ingewikkeld zijn en soms wordt het misschien allemaal een beetje veel.

Onze Personal Trainers helpen u graag !

 

Waarom een Personal Trainer?

 

 • Een Personal Trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op uw doelstelling(en)
 • Personal training is de meest effectieve trainingsvorm doordat u  één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt
 • Een Personal Trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach
 • Met een Personal Trainer heeft u een stok achter de deur, iemand die u motiveert en inspireert
 • Personal training bespaart tijd en geeft een optimaal resultaat
 • Personal training is geschikt voor iedereen ongeacht uw doelstelling
 • Een personal trainer zoekt samen met u de grens op, naar succes

Onze Personal Trainers

Wouter Steen

Maak kennis met Wouter, een gepassioneerde Personal Trainer met een sterke liefde voor sport. Hij is vastberaden om samen met u uw fitnessdoelen te bereiken. Wouter gelooft in de kracht van voeding en krachttraining, en is gespecialiseerd in afvallen, kracht opbouwen en spiergroei. Met zijn kennis en ervaring zal hij persoonlijke trainingsprogramma’s ontwerpen die aansluiten bij uw behoeften. Hij zal u motiveren, coachen en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Met Wouter als Personal Trainer kunt u rekenen op professionele begeleiding en een toegewijde partner op weg naar een gezonde en actieve levensstijl.

Sagi Masri

“LIVE STRONG AND LIVE SIMPLY”

Met een militaire opleiding in het buitenland en meer dan 20 jaar fitness ervaring is Sagi Masry een specialist in 1-1 sessies, voeding, spier restoratie en uithoudingsvermogen trainingen. Kenmerkend zijn de passie en focus om zoveel mogelijk mensen te stimuleren voor een gezonde leefstijl.

René van den Heuvel

Content under construction >

Jeroen van Breemen

Na een studie fysiotherapie en verschillende diploma’s op gebied van fitness en gezondheid is Jeroen gestart met het geven van Personal Trainingen.

Met een passie voor gezondheid en sport is Jeroen de persoon die u kan helpen om uw doelen te bereiken. Op een gezonde en leuke manier uw levensstijl aanpassen en verbeteren is wat centraal staat.

Wilt u afvallen, sterker worden of af van blessures; Start nu!

Miguel de Kemp-Almajanu

Bent u klaar om uw fitness doelen te bereiken en de beste versie van uzelf te worden? Miguel met meer dan 15 jaar ervaring als toegewijde Personal Trainer, staat voor  u klaar om u te begeleiden op deze opwindende reis naar een gezonder, sterker en fitter leven.  “Met een stevige basis in de fitnessindustrie, ben ik trots om mijn expertise met u te delen.” aldus Miquel. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt door middel van voortdurende educatie en ben ik bezit van een NASM (National Academy of Sports Medicine) en Level 2 Crossfit Coach-certificering. Mijn opleiding en certificeringen stellen me in staat om een breed scala aan trainingsmethoden en technieken toe te passen. Of u wilt werken aan functionele kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of sportprestaties. Mijn aanpak is gebaseerd op open communicatie en het opbouwen van sterke relaties met mijn klanten. Samen stellen we realistische doelen en werken we aan een op maat gemaakt trainingsprogramma dat past bij uw unieke behoeften, capaciteiten en levensstijl. 

Klaar om uw fitnessreis te beginnen?  Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en te begeleiden op weg naar succes! 

 

Bas 't Hart

Mijn naam is Bast Hart en ik geef al +- 12 jaar trainingen bij onze mooie club in Bussum, naast de werkzaamheden als Event manager voor Nike EHQ in Hilversum geef en haal ik nog steeds heel erg veel plezier uit de Personal trainingen. Dit plezier en de daarnaast benodigde kennis wil ik graag overdragen op een fijne manier, hierbij staat lekker en leuk bewegen altijd centraal en zal dit aangepast worden aan de doelstellingen en/of eventuele blessures/beperkingen. Dit alles doe ik door middel van onder andere (kick-)boksen, crossfit, verschillende vormen van krachttraining en misschien wel het belangrijkste namelijk mobiliteit. Hier probeer ik altijd een mix van te maken, zodat elke training nuttig, plezierig en ook afwisselend zal zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met mij te kijken naar schema’s om zelf naast de personal trainingen aan de slag te gaan en zullen we natuurlijk indien gewenst ook aan de slag gaan, op een zo goed en passend mogelijke manier met de voeding.
Kortom, wilt u weer plezier halen uit het sporten en daarnaast de doelstellingen behalen?

Gea Poffers

Afvallen, aankomen, meer conditie, wat strakker eruit willen zien, breder worden of meer lenigheid, wat uw doel ook is, samen met een personal trainster als Gea gaat dat makkelijker. De combinatie bewegen, mental coaching en voeding brengt u perfect in balans.Samen met u uw einddoel bereiken met discipline en hard werken, met een dosis fun: Dat is mijn DOEL! – aldus Gea.

Robert den Boer

All Round Fit! Robert heeft een opleiding AALO Fitnesstrainer A + B + Basis Kettlebell  Instructor, Circuit Trainer, Functional trainer.  Ik vind het belangrijk dat de focus ligt op de juiste lichaamshouding en techniek van losse fitness oefeningen die erg functioneel zijn en bijdrage in uw dagelijkse activiteiten, kortom: Uitdagende en leuke trainingen!! die gebaseerd zijn om  samen met u uw persoonlijke doelen te bereiken.

Artine van den Engel

Met een all-round opleiding van ALO tot Pilates en van Medical Fitness tot Body Balance is Artine in staat doelgericht, uitdagende, motiverende trainingen te verzorgen waarbij zij zorgvuldig en veelzijdig te werk gaat. Met haar ruim 20 jaar ervaring zijn wij ervan overtuigd dat Artine u op verantwoorde wijze naar uw doel brengt!

Gwendala Gosliga

Love the body you live in!

Gwendala is personal trainer, orthomoleculair therapeut, lifestyle en sportvasten coach.Haar passie is mensen te motiveren naar een gezonde lifestyle.Belangrijk hierbij is om een haalbare doelstelling na te streven. We willen allemaal stiekem wel een killer body, toch?  Maar is dit haalbaar voor iemand met een drukke baan en gezin? Vind u het belangrijk om een wijntje te kunnen drinken of uit eten te gaan zonder schuldgevoel? Gwendala werkt met drie belangrijke pijlers: Voeding,Training en Gedrag Haar doel is om u de beste versie van uzelf te laten zijn. Voeding en sport zijn voor haar onlosmakend met elkaar verbonden.Als personal trainer richt zij zich op het bereiken van uw doel op een verantwoorde en eerlijke manier.  Ze gaat niet voor quick fix maar voor een duurzaam resultaat.Hoe druk uw leven ook is, het goede nieuws is u kunt altijd NU beginnen om aan uw gezondheid te werken!

Vrijblijvend meer informatie aanvragen voor Personal Training?

 

Vul onderstaand formulier in

Vul hier uw leeftijd in, uw gewicht en lengte. Trainingsintensiteit doelstelling ( 1x, 2x of 3x per week) en uw doel.

Pin It on Pinterest