Sporters!

Om onze groepslessen Corona Proof te laten verlopen vragen wij u vriendelijk om een reservering te maken van uw activiteit.

De lessen zijn met tussenpauzes van 15 minuten gepland om de zalen zo rustig mogelijk te kunnen verlaten en te betreden. Kom dan ook niet te vroeg zodat onze verkeersruimtes veilig blijven. 

Het nieuwe reserveringssysteem wijst zich vanzelf. U kunt inloggen via onderstaande button. Heeft u nog geen inlogcode neem dan contact op met onze servicebalie via Service@squashenwellness.nl of bel 035 693 50 72

Komt u er niet uit, schroom niet wij helpen u graag verder.

Onderstaand treft u het groepslesrooster voor de komende week.

U kunt deze versie ook op uw mobiel laden. U kunt ook een iPhone applicatie installeren op uw iPhone (of iPad) door op uw iPhone in Safari naar http://m.senw.nl te gaan. Druk vervolgens op  en dan de + knop om de applicatie op uw homescreen op te slaan.

Let op ! Indien u lessen wilt volgen in de PILATES BOUTIQUE dient u vooraf bij de servicebalie te reserveren service@squashenwellness.nl of bel 035 693 50 72 .

Indien u thuis wilt trainen ( of quarantaine plicht hebt en toch graag wil trainen ) dan kunt u uiteraard gebruik maken van een van de 60 online trainingen die wij tijdens COVID 19 voor u  gemaakt hebben en op ons Youtube kanaal terug te vinden zijn via onderstaande button

Pin It on Pinterest