PADEL LESSEN OP NIVEAU!

Uiteraard ontbreekt het in deze goed gefaciliteerde Padel omgeving niet aan gekwalificeerde instructeurs. Ewan Watson bondscoach Padel Nederland ( van het Nederlands jeugdteam en de Nederlands Dames team ) en Petra de Jong ( voormalig WTA coach , omgeschoold Padeltrainer )  staan voor u klaar om samen met u uw sportieve doelstellingen te behalen.

Iets waar wij als PadelClub Bussum trots op zijn!

Padel les in een serie van 5

  

Misschien bent u een goeie tenniser of squasher en heeft u een goed balgevoel dan toch kan het volgen van een paar padellessen verschil maken in de beleving van dit leuke snelle balspel. U kunt kiezen voor lessen in een groep, individueel of met een speelmaatje maar u kunt ook kiezen voor een prive les.

PadelClub Bussum biedt in samenwerking met Padel Academy Transition beide mogelijkheden aan.  Onder leiding van Ewan en Petra wordt een uitgekiend lesprogramma aangeboden.

Kosten

Dagen Tijden
Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 17:00 uur € 95,- p.p./p.u
Maandag t/m Vrijdag 17:00 – 22:00 uur € 105,- p.p./ p.u
Weekend 08:00 – 15:00 uur € 105,- p.p/p.u 

Vraag naar de mogelijkheden voor u bij de service balie van SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub of vul het informatieaanvraag formulier in onderaan deze pagina

Padel Clinics

TRY OUT CLINICS

Wij begrijpen dat niet iedereen precies weet hoe het spelletje Padel gespeeld moet worden. Hoe zat ’t nou met die opslag ? Wanneer maak ik nou een punt en wanneer is de bal uit?

Om u de beginselen van het Padelspel  te leren bieden wij TRY OUT clinics aan vanuit PadelClub Bussum. U kunt zich individueel inschrijven of met een maatje. De groepsgroote is min. 10 spelers en max. 16 spelers. Check de nieuwsberichten op de website en social media voor data en tijden.

Kosten

De kosten voor deze introductie clinic bedragen € 7,50 p.p/p.u. Inclusief de kosten voor baanhuur, rackethuur en padelballen.

Uiteraard kunt u ook informeren bij de servicebalie van SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub 035 693 50 72

 

CLINICS

Wij organiseren ook desgewenst Clinics in besloten groepen bijvoorbeeld met uw team of werkgroep. Data en tijden in overleg en uiteraard kunt u in ons totaalconcept een combinatie maken met onze FIT FOOD BAR catering of zaalverhuur voor vergaderingen of meetings.

U kunt over uw vrijblijvende aanvraag mailen met onze servicebalie.

 

Padel les – Serie

5 lessen van 60 minuten

5 opvolgende weken

Incl. Baanhuur

Incl. lesmateriaal

( Padelrackets en ballen )

Prijzen

( avond en weekend )

4 Personen / € 105,- p.p.

3 Personen / € 130,- p.p.

2 Personen / € 180,- p.p.

1 Persoon / € 325,- p.p.

( overdag 08:00 17:00 uur )

4 personen / € 95,- p.p.

 

Padel les – Prive

Losse (Trial) les afspraak van 60 min. 

Incl. Baanhuur

Incl. lesmateriaal

(Padelrackets en ballen)

Prijzen

€ 80,- ( max 4 pers.) 

Padel les – Clinic

Er worden gedurende het seizoen clinics georganiseerd door PadelClub Bussum waarvoor u zich individueel kunt inschrijven.

Incl. Baanhuur

Incl. Lesmateriaal

(Padelrackets en ballen)

Prijzen

€ 7,50 p.p.

( min. 10 – max. 16 personen)

Aanvraagformulier Padel lesinformatie

Graag aangeven welke dag ( maandag tot en met zondag ) delen ( ochtend , middag of avond ) u beschikbaar bent om Padellessen te volgen.

Nieuws

CoronaProof Outdoor Trainingen

CoronaProof Outdoor Trainingen

Hello Again! Vanaf 18 mei aanstaande is het zover! De deuren van SQUASH & WELLNESS kunnen weer OPEN! Natuurlijk volgens alle richtlijnen! Onze fysiotherapeuten zijn vorige week weer begonnen en de schoonheidsspecialisten van Purity hervatten volgende week hun...

Lees meer
Fysiotherapie praktijk opent deuren weer

Fysiotherapie praktijk opent deuren weer

Vanaf maandag 4 mei openen de fysiotherapeuten van SQUASH & WELLNESS Fysio Services hun deuren weer. Uiteraard onder de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Voor meer informatie omtrent de wijze waarop de behandelingen worden...

Lees meer

Pin It on Pinterest