PADEL LESSEN OP NIVEAU!

Uiteraard ontbreekt het in deze goed gefaciliteerde Padel omgeving niet aan gekwalificeerde instructeurs. Ewan Watson bondscoach Padel Nederland ( van het Nederlands jeugdteam en de Nederlands Dames team ) en Petra de Jong ( voormalig WTA coach , omgeschoold Padeltrainer )  staan voor u klaar om samen met u uw sportieve doelstellingen te behalen.

Iets waar wij als PadelClub Bussum trots op zijn!

Padel les in een serie van 5

  

Misschien bent u een goeie tenniser of squasher en heeft u een goed balgevoel dan toch kan het volgen van een paar padellessen verschil maken in de beleving van dit leuke snelle balspel. U kunt kiezen voor lessen in een groep, individueel of met een speelmaatje maar u kunt ook kiezen voor een prive les.

PadelClub Bussum biedt in samenwerking met Padel Academy Transition beide mogelijkheden aan.  Onder leiding van Ewan en Petra wordt een uitgekiend lesprogramma aangeboden.

Kosten

Dagen Tijden
Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 17:00 uur € 95,- p.p./p.u
Maandag t/m Vrijdag 17:00 – 22:00 uur € 105,- p.p./ p.u
Weekend 08:00 – 15:00 uur € 105,- p.p/p.u 

Vraag naar de mogelijkheden voor u bij de service balie van SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub of vul het informatieaanvraag formulier in onderaan deze pagina

Padel Clinics

TRY OUT CLINICS

Wij begrijpen dat niet iedereen precies weet hoe het spelletje Padel gespeeld moet worden. Hoe zat ’t nou met die opslag ? Wanneer maak ik nou een punt en wanneer is de bal uit?

Om u de beginselen van het Padelspel  te leren bieden wij TRY OUT clinics aan vanuit PadelClub Bussum. U kunt zich individueel inschrijven of met een maatje. De groepsgroote is min. 10 spelers en max. 16 spelers. Check de nieuwsberichten op de website en social media voor data en tijden.

Kosten

De kosten voor deze introductie clinic bedragen € 15,00 p.p/p.u. Inclusief de kosten voor baanhuur, rackethuur en padelballen.

Uiteraard kunt u ook informeren bij de servicebalie van SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub 035 693 50 72

 

CLINICS

Wij organiseren ook desgewenst Clinics in besloten groepen bijvoorbeeld met uw team of werkgroep. Data en tijden in overleg en uiteraard kunt u in ons totaalconcept een combinatie maken met onze FIT FOOD BAR catering of zaalverhuur voor vergaderingen of meetings.

U kunt over uw vrijblijvende aanvraag mailen met onze servicebalie.

 

Padel les – Serie

5 lessen van 60 minuten

5 opvolgende weken

Incl. Baanhuur

Incl. lesmateriaal

( Padelrackets en ballen )

Prijzen

( avond en weekend )

4 Personen / € 105,- p.p.

3 Personen / € 130,- p.p.

2 Personen / € 180,- p.p.

1 Persoon / € 325,- p.p.

( overdag 08:00 17:00 uur )

4 personen / € 95,- p.p.

 

Padel les – Prive

Losse (Trial) les afspraak van 60 min. 

Incl. Baanhuur

Incl. lesmateriaal

(Padelrackets en ballen)

Prijzen

€ 85,- ( max 4 pers.) 

Padel les – Clinic

Er worden gedurende het seizoen clinics georganiseerd door PadelClub Bussum waarvoor u zich individueel kunt inschrijven.

Incl. Baanhuur

Incl. Lesmateriaal

(Padelrackets en ballen)

Prijzen

€ 15,00 p.p.

( min. 8 – max. 12 personen)

Aanvraagformulier Padel lesinformatie

Graag aangeven welke dag ( maandag tot en met zondag ) delen ( ochtend , middag of avond ) u beschikbaar bent om Padellessen te volgen.

Nieuws

Stress reduceren?

Stress reduceren?

BEWEGEN IS VAN BELANG - ZEKER NU! Bij veel mensen brengt de huidige situatie (extra) spanning of stress met zich mee. Stress kan van negatieve invloed zijn op uw weerstand en kan zich ook uiten in de vorm van lichamelijke klachten. Dagelijks bewegen is heel...

Lees meer
Meer ruimte – meer lessen!

Meer ruimte – meer lessen!

VEILIG SPORTEN IS VAN BELANG - ZEKER NU! Is het niet altijd mogelijk om u voor uw favoriete les in te schrijven? Meld u dan  aan voor een andere les! Door de aangescherpte maatregelen kunnen er minder personen tegelijkertijd in dezelfde ruimte sporten, waardoor...

Lees meer
Update Corona maatregelen – lestijden

Update Corona maatregelen – lestijden

  Aangepaste tijden in het lesrooster. Om de veiligheid rondom onze lessen tijdens Corona te optimaliseren en de wachtrijen te verminderen hebben wij besloten onze lesuren te wijzigen vanaf woensdag 21 oktober as . De aanvangstijden worden zowel voor de ochtend-...

Lees meer

Pin It on Pinterest