Private Lockers

De S&W kleedkamers zijn ruim opgezet en bieden de mogelijkheden die u nodig heeft om u verblijf bij S&W nog comfortabeler te maken. Onze kleedkamers zijn verbonden aan de sauna en relaxruimte en de heerlijke rusttuin aan de zuidzijde (Bussumsche heide zijde) van ons pand.

Dagkluisjes

In de kleedkamers verhuren wij dagkluisjes voor € 0,20 per dag. In het belang van alle leden kunnen hier geen items in achtergelaten worden omdat de kluisjes elke nacht ontgrendeld worden en schoongemaakt dienen te kunnen worden. De kluisjes worden derhalve dagelijks gechecked en achtergelaten items zullen worden verwijderd uit de dagkluisjes. Zowel de gevonden items in de dagkluisjes als de gevonden voorwerpen in de kleedkamers zullen gedurende 3 maanden worden bewaard alvorens wij ze doneren aan goede doelen!

Jaarkluisjes

Om voor een Private Locker – jaarkluisje in aanmerking te komen dient u een geldig lidmaatschap te hebben en vragen wij u een Private Locker formulier bij de receptie in te vullen. U kunt dan per direct (indien locker beschikbaar) tegen betaling van € 97, – voor de large lockers en € 69,- euro voor de medium lockers gebruik maken. U kunt ook via deze link een aanvraagformulier invullen zodat wij een Private Locker Jaarkluisje kunnen reserveren en bij uw eerstvolgend bezoek door betaling de huur kunnen effectueren.

Pin It on Pinterest