Wellness Services

 

De balans tussen inspannen en ontspannen

Een moment op zoek naar rust en ontspanning. Welzijn voor het lichaam en weldaad voor de geest? U kunt naast het gebruik van de sauna faciliteiten van SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub natuurlijk ook een heerlijke gezichtsbehandeling of total body massage inplannen. It is all up to you!

Purity – Salon voor huidverbetering

Purity is al 10 jaar een toonaangevende schoonheidssalon op het gebied van huidverbetering en definitieve ontharing. Vakkennis, kwaliteit en deskundig advies vinden wij erg belangrijk, dat zijn aspecten die je voelt wanneer je bij ons voor een behandeling komt.

Elke huid is anders en heeft dus een andere aanpak nodig om deze weer in balans te brengen. Wij werken met passie aan het verbeteren van een ieders huid!

 

Om de beste resultaten te behalen worden de behandelingen bij ons gecombineerd met diverse specialisaties,

zoals bindweefselmassage, rimpel reductie therapie, acne & elektrisch ontharen

Kim

Eigenaresse, Purity - Salon voor Huidverbetering

MarkYourBody

Mark your body staat voor:

  • Gezonde voeding
  • Gerichte training
  • Effectieve massage

U kunt goed trainen, maar wat als de voeding niet het juiste effect op u heeft? Gezond eten is heel belangrijk, maar zonder een goede doorbloeding en ‘ontgifting’ door een effectieve massage komt het lichaam ook niet tot de prestaties die u zo graag wilt bereiken. Wij zijn al meer dan 20 jaar ervaren op het gebied van deep tissue-massage, wij zijn op de hoogste van de meest actuele ontwikkelingen wat betreft gezonde voeding en zijn gespecialiseerd in gerichte training. 

 

Mark Boshuizen (Amsterdam, 2 december 1964) zit al ruim 25 jaar in het massagevak. Hij heeft dus een rijke ervaring en in zijn beginjaren – maar ook nu nog – heeft hij vele cursussen en workshops gevolgd waardoor hij zich steeds in het vak is blijven ontwikkelen. Wat misschien wel het belangrijkste is: Mark ‘voelt’ waar de klant behoefte aan heeft. Mensen die bij hem op de tafel hebben gelegen zijn eensluidend in hun oordeel: hij heeft de gave om heel snel de probleemgebieden te traceren en daar de juiste behandeling op los te laten. Kennis en empathisch vermogen vormen samen zijn kracht. Daarnaast, en dat ligt in het verlengde van zijn inlevingsvermogen, geeft hij persoonlijke aandacht waardoor hij is staat is maatwerk te leveren. Ieder lijf is weer anders, ieder mens is weer anders. Daarom is het niet verwonderlijk dat zowel topsporters als  als recreanten regelmatig van zijn diensten gebruik maken.

Pin It on Pinterest