KNLTB Competitie spelen bij PadelClub Bussum?

 

Nu onze 5 banen keurig gekeurd en gereed zijn kunnen we de competities voor de KNLTB ook gaan opstarten. Vanaf deze zomer gaan we meedraaien in de KNKTB Zomercompetitie Padel 2022  en vervolgens de KNLTB Najaarscompetitie Padel 2022. U kunt zich per team van min.4 personen opgeven bij onze VCL Petra de Jong die voor de indeling van de competitie bij PadelClub Bussum verantwoordelijk is. WIj houden u op de hoogte via onze socials en website en nieuwsbrieven wanneer de inschrijvingen en sluitdata van beide competities zijn. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden voor uw team.

Naast het spelen van competities zullen wij ook meerdere toernooien op de agenda gaan plaatsen. Clubtoernooien maar ook KNLTB Open toernooien. De toernooi agenda zal binnenkort bekend worden gemaakt via de website en socials. 

Eenvoudig aanmelden voor de clubladder. 

KNLTB Voorjaarscompetitie Padel 2023

De competitie start 7 april 2023 en de inschrijving is NU geopend

Aanmelden voorjaarscompetitie 

U kunt zich nu inschrijven voor de voorjaarscompetitie, de inschrijving sluit op vrijdag 10 februari 2023. Wij kunnen maar enkele teams mee laten doen dus plaatsing gaat op volgorde van inschrijving.

 De competitie wordt gespeeld over 5 competitiedagen. Kies uit vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Met uw team wordt u ingedeeld op basis van het teamgemiddelde. Wanneer u speelt in een team van 4 spelers, speelt elke speler 2 wedstrijden per competitiedag.

SPEELDATA 

Vrijdagavond competitiedagen: 7 april, 14 april, 21 april, 12 mei, 19 mei en inhaaldagen 5 mei en 26 mei

Zaterdag competitiedagen: 8 april, 15 april, 22 april, 13 mei, 20 mei en inhaaldagen 6 mei en 27 mei

Zondag competitiedagen: 10 april*, 16 april, 23 april, 14 mei, 21 mei en inhaaldagen 7 mei en 29 mei*

* 10 april en 29 mei vallen op maandag 2e Paasdag en 2e Pinksterdag

 

KOSTEN

De kosten per team ( inclusief , gereduceerd tarief baanhuur,  KNLTB competitiebijdrage ) € 689,- voor 5 weken inclusief nieuwe padelballen.

Dit komt neer op € 27,50 p.p. per speeldag ( in een team van 5 spelers) ivm reserve spelers

NB: U dient zich wel zelf in te schrijven ( € 28,-) bij de KNLTB zodat u een eigen bondsnummer bezit . U kunt dit bondsnummer ook gebruiken voor deelname aan OPEN toernooien via de KNLTB.

NIVEAU’S

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. Alle niveaus kunnen worden aangemeld. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van speelsterkte en teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen.

Gooisch OPEN Padel

Gooisch OPEN Padel

INSCHRIJVEN VIA KNLTB TOERNOOI KALENDER EEN TOERNOOI VOOR TOPPERS ÉN RECREANTEN op 9 en 10 september a.s. organiseert PadelClub Bussum het 2 daags Gooisch Open Padel toernooi. Een puntentoernooi via de KNLTB. U kunt zich inschrijven via de KNLTB toernooi kalender. Om...

Padel lessen

Padel lessen

Vanaf 14 februari 2022 start de nieuwe serie van 10 padel lessen weer op. U kunt zich individueel inschrijven of met uw 'eigen' groepje van 3 of 4 personen. Kijk naar de mogelijkheden voor u en geef uw beschikbaarheid aan zodat we de lessen zo handig mogelijk kunnen...

Game Time!

Game Time!

CHAMP OF THE COURT   GAME TIME!  ZATERDAGMIDDAG PADELTOERNOOI 29 januari a.s. van 12:30 tot 16:30 uur. Er zijn nog enkele plekken vrij voor het toernooi a.s. zaterdag . Doe gezellig mee. We spelen eerst een kwalificatie ronde en daarna zetten we de wedstrijden...

Padel LadderCompetitie

 

 De laddercompetitie start 25 januari 2022!

 

Op zoek naar een uitdaging? Uw PadelSkills verbeteren? Schrijf dan in voor de PadelCompetitie bij Padelclub Bussum. Iedereen kan meedoen, ongeacht niveau en leeftijd.  De online padelladder is een leuke en snelle manier om nieuwe padelmaatjes op de club te ontmoeten. Meld u aan en binnen 2 weken speelt u uw eerste ladderwedstrijd op uw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan kunt u gewoon een ronde overslaan.

Meespelen op de padelladder

  1. meld u aan bij de ONLINE PADELLADDER van PadelClub Bussum
  2. selecteer uw speelsterkte
  3. kies wanneer u graag speelt

U registreert zich voor een team. ( verzin een leuke inspirerende naam). De andere speler hoeft zich niet apart aan te melden. De 1e ronde wordt u ingedeeld op basis van uw speelsterkte. Daarna tellen alleen de wedstrijdresultaten.

Spelregels

U speelt de gebruikelijke baanhuur tijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. U wisselt van positie als u wint van iemand die hoger staat. U zakt 1 plek als u een wedstrijd annuleert of als u de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. U wordt van de ladder gehaald als u 2 rondes op rij uw wedstrijden annuleert en niet reageert op email. U kunt zich wel altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels van de ClubLadder. 

 

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang u de wedstrijdgegevens. De eerstgenoemde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. U kunt rondes overslaan door uw instellingen aan te passen.

Seizoen

U kunt zich het hele seizoen aanmelden voor de ladder. U kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. U wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat u zich afmeldt.

Inschrijven voor Laddercompetitie?

Meldt u hier online aan.

Pin It on Pinterest