Competitie spelen bij PadelClub Bussum?

 

Het is ook mogelijk om via Padelclub Bussum mee te doen in de KNLTB Competities U kunt zich per team van minimaal 4 personen opgeven bij onze VCL Petra de Jong die voor de inschrijving van de competitie bij PadelClub Bussum verantwoordelijk is. Wij houden u op de hoogte via onze socials en website en nieuwsbrieven wanneer de inschrijvingen en sluitdata van diversen competities zijn. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden voor uw team. Bent u geen lid van de KNLTB maar wilt u graag competitie spelen? Dan kunt u meedoen aan de PadelLadder Competities ( inschrijven kan het hele jaara door ) en NIEUW is de PADEL POWER LEAQUE.

Naast het spelen van competities kunt u zich – als u lid bent van de KNLTB of een toernooipas heeft – inschrijven voor KNLTB Open toernooien.

Ieder jaar in het voorjaar BUSSUM PADEL OPEN ( 31 mei – 2 juni ’24 ) en ieder najaar GOOISCH PADEL OPEN (6 sept – 8 sept ’24)

U kunt zich hiervoor inschrijven via toernooi.nl 

Bussum Padel Open 2024

SPEELDATA

31 mei – 1 en 2 juni 2024

Geopend voor alle niveaus.

Inschrijving is geopend

Inschrijven via Toernooi.nl of Mijn KNLTB 

Let op ! KNLTB bondsnummer of toernooipas verplicht

Ladder Competitie

 • de speeldagen bepaalt u zelf
 • meedoen is kosteloos
 • registratie per team
 •  indeling op sterkte
 •  competitie loopt constant door
 • MAAR !!  heeft wel iedere keer een periode winnaars team

Inschrijving kan gedurende het hele jaar.

KNLTB Padel Najaarscompetitie

 • 5 Speeldagen
 • Tijdvak vrijdagavond, zaterdag of zondagmiddag
 • Start 13 september ’24
 • € 143,75 p.p
 • Min. 4 spelers per team

INSCHRIJVING GEOPEND

vanaf 3 juni ’24

Speeldata scroll verder >

KNLTB Competitie Padel 2024
* Indien plaats beschikbaar,  meer informatie kunt u aanvragen via hello@padelclubbussum.nl

 

AANMELDEN NAJAARS COMPETITIE 2024
De competitie wordt gespeeld over 5 competitiedagen. Kies uit vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Met uw team wordt u ingedeeld op basis van het teamgemiddelde. Wanneer u speelt in een team van 4 spelers, speelt elke speler 2 wedstrijden per competitiedag. Uiteraard kunt uw team ook bestaand uit meer dan 4 spelers voor invallers indien noodzakelijk.

SPEELDATA NAJAARSCOMPETITIE 2024

 

KOSTEN

De kosten  ( inclusief, gereduceerd tarief baanhuur,  KNLTB competitiebijdrage ) € 575,- per team voor 5 weken inclusief nieuwe padelballen.

NB: Indien u competitie speelt betaalt u eenmalig jaarlijkse clublidmaatschap om te mogen spelen van € 21,- p.p wat wij aan de KNLTB moeten afdragen. Daarnaast betaalt u per team een bedrag van € 32,- per team per competitie (denk aan voorjaar, zomer, herfst en winter ) .

NIVEAU’S

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. ( tijdens de winterperiode vervallen zaterdag en zondag competitiedagen )  Alle niveaus kunnen worden aangemeld. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van speelsterkte en teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen.

Feestdagen Mei – Aangepaste openingstijden

Feestdagen Mei – Aangepaste openingstijden

In verband met de feestdagen zijn onze openingstijden en lesroosters aangepast   ZONDAG 19 MEI '24 - 1e PINKSTERDAG Gesloten MAANDAG 20 MEI '24 - 2e PINKSTERDAG FITNESS 8:00 - 17:00 uur PADEL & FIT FOOD BAR 8:00 -18:00 UUR   CHECK HIER > ACTUELE...

Meivakantie jeugdclinic padel

Meivakantie jeugdclinic padel

    In de meivakantie op woensdag 1 mei en op vrijdag 3 mei 2024 organiseert PadelClub Bussum padelclinics voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 17 jaar. OOK JIJ KAN LEREN PADELLEN! We delen de groepen op in de twee dagdelen. GROEP 1. De jongste jeugd 10 –...

BUSSUM OPEN PADEL

BUSSUM OPEN PADEL

PadelClub Bussum organiseert in 2024 wederom het Bussum Open - Padel van 31 mei tot 2 juni 2024 Een prachtig P100 toernooi met 15 onderdelen om uw speelsterkte te toetsen! In een gezellige ambiance en met een goede toernooileiding wordt dit een super toernooi om mee...

Eenvoudig aanmelden voor de clubladder. 

Padel LadderCompetitie

 

 

Op zoek naar een uitdaging? Uw PadelSkills verbeteren? Schrijf dan in voor de PadelCompetitie bij Padelclub Bussum. Iedereen kan meedoen, ongeacht niveau en leeftijd.  De online padelladder is een leuke en snelle manier om nieuwe padelmaatjes op de club te ontmoeten. Meld u aan en binnen 2 weken speelt u uw eerste ladderwedstrijd op uw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan kunt u gewoon een ronde overslaan.

Meespelen op de padelladder

 1. meld u hier >  aan bij de ONLINE PADELLADDER van PadelClub Bussum
 2. selecteer uw speelsterkte
 3. kies wanneer u graag speelt

U registreert zich voor een team. ( verzin een leuke inspirerende naam). De andere speler hoeft zich niet apart aan te melden. De 1e ronde wordt u ingedeeld op basis van uw speelsterkte. Daarna tellen alleen de wedstrijdresultaten.

Spelregels

U speelt de gebruikelijke baanhuur tijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. U wisselt van positie als u wint van iemand die hoger staat. U zakt 1 plek als u een wedstrijd annuleert of als u de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. U wordt van de ladder gehaald als u 2 rondes op rij uw wedstrijden annuleert en niet reageert op email. U kunt zich wel altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels van de ClubLadder. 

 

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang u de wedstrijdgegevens. De eerstgenoemde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. U kunt rondes overslaan door uw instellingen aan te passen.

Seizoen

U kunt zich het hele seizoen aanmelden voor de ladder. U kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. U wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat u zich afmeldt.

Inschrijven voor Laddercompetitie?

Meldt u hier online aan.

Pin It on Pinterest