KNLTB Competitie spelen bij PadelClub Bussum?

 

Het is ook mogelijk om via Padelclub Bussum mee te doen in de KNLTB Competities U kunt zich per team van minimaal 4 personen opgeven bij onze VCL Petra de Jong die voor de inschrijving van de competitie bij PadelClub Bussum verantwoordelijk is. Wij houden u op de hoogte via onze socials en website en nieuwsbrieven wanneer de inschrijvingen en sluitdata van diversen competities zijn. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden voor uw team.

Naast het spelen van competities zullen wij ook meerdere toernooien op de agenda gaan plaatsen. Clubtoernooien maar ook KNLTB Open toernooien. De toernooi agenda zal binnenkort bekend worden gemaakt via de website en socials. 

KNLTB VOORJAARS competitie Padel 2024

De competitie start 5 April en inschrijving start 2 januari tot 31 januari 2024

* Indien plaats beschikbaar,  meer informatie kunt u aanvragen via hello@padelclubbussum.nl

 

AANMELDEN VOORJAARS COMPETITIE 2024

De competitie wordt gespeeld over 5 competitiedagen. Kies uit vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Met uw team wordt u ingedeeld op basis van het teamgemiddelde. Wanneer u speelt in een team van 4 spelers, speelt elke speler 2 wedstrijden per competitiedag. Uiteraard kunt uw team ook bestaand uit meer dan 4 spelers voor invallers indien noodzakelijk.

SPEELDATA 2024

VRIJDAGAVOND  competitiedagen: 5 april, 12 april, 19 april, 10 mei en 17 mei

Inhaaldagen 3 mei en 24 mei.

ZATERDAG competitiedagen: 6 april, 13 april, 20 april, 11 mei en 18 mei 

Inhaaldagen  4 mei en 25 mei

ZONDAG competitiedagen: 7 april, 14 april, 21 april, 12 mei en 20* mei ( valt op maandag 2e Pinksterdag )

Inhaaldagen 28 april en 26 mei

 

Ter info : Feestdagen 2024

Pasen 31 maart en 1 april ’24 , Koningsdag 27 april ’24 , Bevrijdingsdag 5 mei ’24 , Hemelvaartdag 9 mei ’24 en Pinksteren 19 en 20 mei ’24

 

KOSTEN

De kosten  ( inclusief, gereduceerd tarief baanhuur,  KNLTB competitiebijdrage ) € 595,- per team voor 5 weken inclusief nieuwe padelballen.

NB: Indien u competitie speelt betaalt u eenmalig jaarlijkse clublidmaatschap om te mogen spelen van € 20,- p.p wat wij aan de KNLTB moeten afdragen. Daarnaast betaalt u per team een bedrag van € 32,- per team per competitie (denk aan voorjaar, zomer, herfst en winter ) .

NIVEAU’S

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. ( tijdens de winterperiode vervallen zaterdag en zondag competitiedagen )  Alle niveaus kunnen worden aangemeld. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van speelsterkte en teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen.

PadelClinic voor beginners

PadelClinic voor beginners

Op ZATERDAG 18 NOVEMBER 2023 organiseren wij wederom een PadelClinic voor beginners! Wilt u graag een keer proberen? Dan is deze clinic voor u bedoeld! Een Padelclinic voor spelers die bekend willen raken met deze Oh Zo leuke nieuwe hippe sport. Groepsgroote: Max. 8...

Clubladder PadelClub Bussum

Clubladder PadelClub Bussum

Vanaf 30 oktober 23 start de volgende ronde op de Clubladder. Daag uit of laat je uitdagen door spelers op jouw niveau. Of je nu een ervaren speler bent of net begonnen met padellen, met Clubladder van PadelCLub Bussum vind je spelers van jouw niveau! Meld je hier >...

VAMOS PADEL

VAMOS PADEL

Herfstvakantie PADELCLINIC VOOR DE JEUGD In de herfstvakantie op maandag 23 oktober en op woensdag 25 oktober organiseert PadelClub Bussum padelclinics voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 17 jaar. WIE WIL ER NOU NIET LEREN PADELLEN? We delen de groepen op in de...

Eenvoudig aanmelden voor de clubladder. 

Padel LadderCompetitie

 

 

Op zoek naar een uitdaging? Uw PadelSkills verbeteren? Schrijf dan in voor de PadelCompetitie bij Padelclub Bussum. Iedereen kan meedoen, ongeacht niveau en leeftijd.  De online padelladder is een leuke en snelle manier om nieuwe padelmaatjes op de club te ontmoeten. Meld u aan en binnen 2 weken speelt u uw eerste ladderwedstrijd op uw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan kunt u gewoon een ronde overslaan.

Meespelen op de padelladder

  1. meld u hier >  aan bij de ONLINE PADELLADDER van PadelClub Bussum
  2. selecteer uw speelsterkte
  3. kies wanneer u graag speelt

U registreert zich voor een team. ( verzin een leuke inspirerende naam). De andere speler hoeft zich niet apart aan te melden. De 1e ronde wordt u ingedeeld op basis van uw speelsterkte. Daarna tellen alleen de wedstrijdresultaten.

Spelregels

U speelt de gebruikelijke baanhuur tijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. U wisselt van positie als u wint van iemand die hoger staat. U zakt 1 plek als u een wedstrijd annuleert of als u de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. U wordt van de ladder gehaald als u 2 rondes op rij uw wedstrijden annuleert en niet reageert op email. U kunt zich wel altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels van de ClubLadder. 

 

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang u de wedstrijdgegevens. De eerstgenoemde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. U kunt rondes overslaan door uw instellingen aan te passen.

Seizoen

U kunt zich het hele seizoen aanmelden voor de ladder. U kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. U wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat u zich afmeldt.

Inschrijven voor Laddercompetitie?

Meldt u hier online aan.

Pin It on Pinterest