KNLTB Competitie spelen bij PadelClub Bussum?

 

Het is ook mogelijk om via Padelclub Bussum mee te doen in de KNLTB Competities U kunt zich per team van minimaal 4 personen opgeven bij onze VCL Petra de Jong die voor de inschrijving van de competitie bij PadelClub Bussum verantwoordelijk is. Wij houden u op de hoogte via onze socials en website en nieuwsbrieven wanneer de inschrijvingen en sluitdata van diversen competities zijn. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden voor uw team.

Naast het spelen van competities zullen wij ook meerdere toernooien op de agenda gaan plaatsen. Clubtoernooien maar ook KNLTB Open toernooien. De toernooi agenda zal binnenkort bekend worden gemaakt via de website en socials. 

KNLTB Najaars competitie Padel 2023

De competitie start 15 september en de inschrijving is geopend van 12 juni tot 16 juli 2023

Aanmelden Najaarscompetitie 

De competitie wordt gespeeld over 5 competitiedagen. Kies uit vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Met uw team wordt u ingedeeld op basis van het teamgemiddelde. Wanneer u speelt in een team van 4 spelers, speelt elke speler 2 wedstrijden per competitiedag.

SPEELDATA 

Vrijdagavond competitiedagen: 15 sept, 22sept, 29 sept, 6 okt, 13 okt en inhaaldagen 20 okt en 27 oktober 2023

Zaterdag competitiedagen: 16 sept, 23 sept, 30 sept, 7 okt, 14 okt en inhaaldagen 21 okt en 28 oktober 2023

Zondag competitiedagen: 17 sept, 24 sept, 1 okt, 8 okt, 15 okt en inhaaldagen 22 okt en 29 oktober 2023

 

 

KOSTEN

De kosten per team ( inclusief, gereduceerd tarief baanhuur,  KNLTB competitiebijdrage ) € 595,- voor 5 weken inclusief nieuwe padelballen.

NB: Indien u competitie speelt betaalt u eenmalig jaarlijkse clublidmaatschap om te mogen spelen van € 20,- p.p wat wij aan de KNLTB moeten afdragen. Daarnaast betaalt u per team een bedrag van € 32,- per team per competitie (denk aan voorjaar, zomer, herfst en winter ) . 

NIVEAU’S

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. Alle niveaus kunnen worden aangemeld. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van speelsterkte en teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen.

For sharing

For sharing

In onze FIT FOOD BAR kunt u naast een koffietje of thee na het sporten uiteraard ook een gezonde eiwitshake of smoothie halen. Uiteraard kent u de ochtend- en middag menukaart. Nú hebben we een SHARING DISH kaart toegevoegd aan ons menu. Naast het genot van een...

PadelClinic

PadelClinic

Aanstaande zaterdag 22 april zijn er nog een paar plekjes vrij in de PadelClinic voor beginners. Vind je het leuk om de beginselen van het Padellen te leren? Er zijn 2 tijden beschikbaar 13:30 of 14:30 uur. Reserveer een plek via onderstaande link . NB Wel even een...

Eenvoudig aanmelden voor de clubladder. 

Padel LadderCompetitie

 

 De laddercompetitie start 25 januari 2022!

 

Op zoek naar een uitdaging? Uw PadelSkills verbeteren? Schrijf dan in voor de PadelCompetitie bij Padelclub Bussum. Iedereen kan meedoen, ongeacht niveau en leeftijd.  De online padelladder is een leuke en snelle manier om nieuwe padelmaatjes op de club te ontmoeten. Meld u aan en binnen 2 weken speelt u uw eerste ladderwedstrijd op uw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan kunt u gewoon een ronde overslaan.

Meespelen op de padelladder

  1. meld u aan bij de ONLINE PADELLADDER van PadelClub Bussum
  2. selecteer uw speelsterkte
  3. kies wanneer u graag speelt

U registreert zich voor een team. ( verzin een leuke inspirerende naam). De andere speler hoeft zich niet apart aan te melden. De 1e ronde wordt u ingedeeld op basis van uw speelsterkte. Daarna tellen alleen de wedstrijdresultaten.

Spelregels

U speelt de gebruikelijke baanhuur tijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. U wisselt van positie als u wint van iemand die hoger staat. U zakt 1 plek als u een wedstrijd annuleert of als u de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. U wordt van de ladder gehaald als u 2 rondes op rij uw wedstrijden annuleert en niet reageert op email. U kunt zich wel altijd weer opnieuw aanmelden.

Volledige spelregels van de ClubLadder. 

 

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang u de wedstrijdgegevens. De eerstgenoemde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. U kunt rondes overslaan door uw instellingen aan te passen.

Seizoen

U kunt zich het hele seizoen aanmelden voor de ladder. U kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. U wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat u zich afmeldt.

Inschrijven voor Laddercompetitie?

Meldt u hier online aan.

Pin It on Pinterest