NIEUW!

BOOTY CORNER

 

Meer ruimte voor vrije trainingen (220m2 ) in op de vide – met extra kracht apparatuur uit de PURE STRENGTH lijn van Technogym.

Meer ruimte voor groepslestrainingen zoals boksen en cross power trainingen.  Daarbij is een geheel nieuwe BOOTY Corner geïnstalleerd die zeer interessant ook voor de dames in de fitness.

De nieuwe PURE strength toestellen speciaal voor Booty en Benen trainingen.

De vijf nieuwe producten die Technogym introduceert omvatten een mix van tijdloze oefeningen –

waaronder Hack Squat, het allereerste toestel wat Nerio Alessandri 35 jaar geleden in zijn garage ontwierp en wat de geboorte van Technogym markeerde –

en enkele nieuwe grote trends op het gebied van training:

– HIP THRUST

herdefinieert een van de meest favoriete oefeningen aller tijden. Het grote, meervoudige hoekvoetplatform biedt 3 verschillende voetsteunen voor een gediversifieerde spieractivatie. Het ergonomische bekkenkussen kan met een eenvoudige draai worden verplaatst, waardoor de apparatuur gemakkelijk toegankelijk is en ongewenste druk in het bekkengebied tijdens het uitvoeren van de oefening wordt weggenomen.

– STANDING ABDUCTOR –

ga verder met het trainen van de bilspieren en verbeter uw resultaten met behulp van de plates. De speciaal ontworpen Standing Abductor physio cam maakt een optimale activering van de bilspieren over het hele bewegingsbereik mogelijk, zodat elke centimeter telt. De grote pads en de multi-positiehandgreep zorgen voor een superieur comfort voor alle gebruikers, zonder dat er aanpassingen nodig zijn.

– SEATED CALF –

anders dan andere kuitoefeningen is het mogelijk om met de Pure Seated Calf specifiek en geisoleerd de soleusspier te trainen (zonder de gastrocnemius). De fijn afgestelde biomechanica maakt de mechanische hendel van de voeten stabieler en stugger, wat resulteert in een sterkere, veiligere en over het algemeen effectievere push. Het werkt perfect samen met de Pure Calf om een van de moeilijkste spieren te trainen en te ontwikkelen

– HACK SQUAT –

ontdek de voordelen van squatten met een variaties op een gecontroleerde en effectieve manier. De automatische veiligheidsstop en het extra grote voetplatform maken het mogelijk om de volgende oefeningen veilig uit te voeren: squats, jump squats, lunges en jumping lunges. Mogelijk zowel met beide benen als met één been. De meest veeleisende gebruikers kunnen genieten van een maximale belasting van 400 kg en kunnen gebruik maken van weerstandselastieken voor het nauwkeurig afstellen van de weerstand.

PURE STRENGTH HACK SQUAT 

 

Skill Athletic en Pure Strength

Volledig heringerichte trainingszaal met een vide vol Pure Strength Krachttraining apparatuur en op de begane grond de Skill Athletic trainingszones en vrije trainingsruimte met  openslaande deuren naar buiten waar momenteel een volledig nieuwe OUTDOOR GYM wordt geïnstalleerd waardoor wij sporters blijvend IN – en OUTDOOR trainingsmogelijkheden kunnen bieden in hetzelfde lidmaatschap.

Een lust voor het oog is een motivatie voor een fijne training –  dat maakt trainen bij SQUASH & WELLNESS tot een feestje!

ENJOY!

TRAIN SMARTER, NOT JUST HARDER 

                                                               –  SKILL UP

SKILL Athleticis gebaseerd op het concept dat niet voor iedereen dezelfde trainingservaring de juiste is, omdat iedereen uniek is, met zijn eigen achtergronden en zijn eigen behoeften. Echter SKILL Athletic classes verschillen op een aantal punten niet te weten; duur, kwaliteit en een vaste trainingsmethode. Wat wel  bij iedere class verschilt zijn de algemene doelstellingen, het aantal pijlers waar de training op gebaseerd is dwz power, agility, speed en stamina, de muziek, de intensiteit en de moeilijkheid van de oefeningen.

BOOST – NEVER STOP

Intensiteit : 3/5 – Duur : 60′ – Workout: BOOST is een circuit training ( van in ieder geval 4 stations) gericht op cardiovasculaire verbetering van uw uithoudingsvermogen. Er is maar één doel : Never Stop

BRAVEGET OUT OF YOUR COMFORT

Intensiteit: 4/5 – Duur: 60′ – Workout: In twee trainingsblokken dagen worden uw kracht en uithoudingsvermogen op de proef gesteld.  Leer hoge intensiteit kennen, leer uw lichaam en geest door door te zetten zodat u voorbij uw limieten traint!

MIGHTY – ARE YOU TOUGH ENOUGH

Intensiteit: 3/5 – Duur: 60′- Workout: Deze workout is gericht op de ontwikkeling van kracht. Progressieve krachtoefeningen verweven met techniek training zal toewerken naar een correcte manier van olympic weightlifting beweging.

Technogym Selection Pro 

Daarbij  de volledige nieuwe lijn SELECTION PRO apparatuur. Prachtig high tech design, zeer eenvoudig en comfortabel te gebruiken en daarbij een  hoge graad van performance en betrouwbaarheid.  Wellicht de beste toevoeging is dat alle  SELECTION PRO krachtapparaten connected zijn in uw MY WELLNESS CLOUD applicatie. Al uw resultaten worden meetbaar en inzichtelijk voor u en uw trainer om naast leuk ook zo resultaat mogelijk te trainen. Traint u al in de My Wellness Cloud dan worden uw trainingsschema’s gewoon op de vertrouwde wijze uitgelezen op de nieuwe apparatuur.

SELECTION PRO : FULLY CONNECTED STRENGTH EXPERIENCE

  • CONNECT AND GO  (Bluetooth met uw sleutel of mobile device)
  • GREAT RESULTS MADE EASY via UNITY MINI op ieder toestel
  • TRAIN AT YOUR BEST
  • TAKE CONTROL of YOUR PROGRESS

De populaire PURE STRENGTH line wordt eveneens uitgebreid  en de krachtzone wordt aangevuld met de nieuwste toestellen.

ENJOY!

Fitnessruimtes

Met trots ontvangen wij u graag in onze prachtig heldere fitnessruimtes. Voorzien van de modernste Technogym apparatuur . In deze ruim opgezette en goed ge-airconditioneerde ruimte is het heerlijk om te trainen, met ruime toevoer van verse lucht doormiddel van de nieuwste luchtbehandeling en niet te vergeten gezellige media entertainment, zowel op de apparatuur als via de flatscreens en het SONOS audio systeem.

Uw persoonlijke coach

Uiteraard ontbreekt het in deze goed gefaciliteerde sportomgeving niet aan gekwalificeerde instructeurs. Zij staan dagelijks voor u klaar om samen met u uw sportieve doelstellingen te behalen. Iets waar wij als SQUASH & WELLNESS trots op zijn! U kunt wanneer u wilt met wie u wilt afspraken maken voor Persoonlijke coaching. U kunt daarvoor afspraken maken bij de balie met onze servicemedewerkers, uiteraard bieden wij dit aan binnen uw abonnement. Wilt u nog een stapje verder gaan en volledige optimale ondersteuning van uw trainingen dan kunt u zich laten begeleiden door de Personal Trainers die u graag helpen .

Sport nieuws

VERDEDIGEN MET DE WAND

VERDEDIGEN MET DE WAND

PADELCLINIC 17 JULI 2024 organiseert PadelCLub Bussum in samenwerking met Exclusive PadelClinics een leerzame clinic voor zowel de beginnende als de gevordere padeller. LEER HET VAN DE NEDERLANDSE DAMES TOP THEMA : Verdedigen met de wand 18:30 - 20:00 uur  -...

HIT BARRE

HIT BARRE

NIEUW PER 17 JUNI '24 op het lesrooster! HIGH INTENSITY BARRE TRAINING BARRE is een mix van Pilates en Ballet. HIT BARRE is een cardio- en krachttraining van hoge intensiteit. Een Full Body sculpting en toning workout gericht op kernkracht en stabiliteit. Onder...

Een afspraak maken met onze fitnesscoach?

Vul onderstaand formulier in

Graag aangeven welke dag ( maandag tot en met zondag ) delen ( ochtend , middag of avond met uitzondering van zaterdag en zondagavond ) u beschikbaar bent om een afspraak te maken.

Pin It on Pinterest