Padelbanen in 't Gooi

Vijf panoramische outdoorbanen. Prachtig gesitueerd aan de bussumse heide  met een heerlijke tuin op het zuiden waar u nog lekker kunt nagenieten van uw spel  met een drankje en een hapje!

Padelbaan reserverenLesinformatie

Padelles

Uw skills verbeteren – geen probleem – u kunt zowel in groepsverband als individueel padelles krijgen.

Padelmaatjes

Sluit u aan bij de WhatApp groep van uw niveau en vind uw padelmaatjes bij PadelClub Bussum

Padelcompetitie

U kunt natuurlijk ook participeren in één van onze competitieteams

Paddelladder competitie

U kunt  participeren in de laddercompetitie

Padel Events

Laat ons weten hoe wij uw PadelEvent tot een succes kunnen maken. 

=

PadelShop

Rackets, schoenen en accessoires van top merken

=

Fit Food Bar

Napraten en dorstlessen in onze gezellige Fit Food Bar of op ons prachtige terras.

 

 

Priority Courts

Indien u graag op een vast tijdstip wilt spelen, op een vaste baan voor een uur en niet iedere keer wilt reserveren dan kunt u een Priority Court boeken. Kunt u bij uitzondering een keer niet dan bieden wij u de mogelijkheid de betreffende week een inhaaldag te boeken. Wel even in overleg en indien plaats beschikbaar. De totale contractperiode is 2 weken s en geeft de mogelijkheid tot verschuiven.

=

Padel Events

Zo’n leuke hippe sport ! Die lol wil je toch delen? Bij PadelClub Bussum organiseren wij uw sportevent van A tot Z.  Een clinic, een georganiseerd toernooi met winnaar of alleen uitleg van de padelregels door een van onze clubtrainers.  Wilt u alleen padelbanen en rackets huren met een groot aantal personen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Achteraf nog een hapje en een drankje doen? Geef uw wensen aan de FIT FOOD BAR door, dan kijken wij naar een passend voorstel. Doe dat tijdig, minimaal 3 weken voorafgaand, in verband met de drukke bezetting van de banen.

=

Hulp nodig of een vraag ? We helpen u graag!

Mail ons > of bel ons 035 693 50 72
=

Padel Competitie

PadelClub Bussum geeft de mogelijkheid om KNLTB COMEPTITIE TEAMS op te stellen. U kunt zich inschrijven per seizoen ( er zijn 4 seizoenen van 5 wedstrijden uitgeschreven door de KNLTB) met een team van minimaal 4 spelers ( max. 8 spelers ). Alle spelers dienen speelgerechtig te zijn door de KNLTB en worden via de VCL van PadelClub Bussum Petra de Jong ( 035 693 50 72 of mail PadelClub Bussum) ingeschreven.

 

=

Padelcompetitie data en kosten

De kosten  ( inclusief, gereduceerd tarief baanhuur,  KNLTB competitiebijdrage ) € 575,- per team voor 5 weken inclusief nieuwe padelballen.

=

Aanmelden Paddel laddercompetitie

ClubLadder – Wedstrijden op uw niveau
Of u nu een ervaren speler bent of net begint: Met ClubLadder bij PadelCLub Bussum vindt u snel padel spelers van uw niveau.
Meld u aan, selecteer niveau en welke dagen u graag speelt. U krijgt binnen twee weken uw eerste wedstrijdmail.

Check hier voor de eerstvolgende wedstrijdronde > 

Kan ik een les boeken?
Ja, dat kan ! U boekt een les door deze aan te vragen via ons aanvraag formulier padelles  > zodat wij u les kunnen plannen.
Hoe ver van tevoren kan ik een baan boeken?

U kunt een baan 2 weken van tevoren boeken via onze boekingswebiste >. U maak een gratis account en u kunt zelf boeken , betalen en annuleren ( 12 uur van tevoren)

Kan ik een racket huren ?

U heeft de optie om een racket te huren voor € 5,- , U kunt ook rackets kopen in onze sportshop van de merken Babolat en Bull Padel. 

Kan ik padelballen huren?

U kunt GEEN ballen huren. Bij verhuur van een padelbaan zijn de padelballen niet inbegrepen. U kunt de ballen kopen aan de servicebalie voor € 9,75 (per blik van 3 ballen) . Boekt u een clinic of padelles dan is het gebruik van lesmaterialen ( rackets en ballen ) inbegrepen.

Kan ik een event organiseren bij jullie?

Jazeker! Op onze locatie met prachtige panoramische padelbanen en grandioos terras, uitgebreide FIT FOOD BAR faciliteiten en een team met padelprofessionals en servicemedewerkers moeten we er een ongelooflijk evenement van kunnen maken voor u. U kunt een aanvraag doen via ons aanvraagformulier >

Kan ik meedoen aan de padelladder competitie?

Jazeker! Het is een leuke uitdaging uw kunde te meten aan andere spelers. U kunt zich aanmelden via deze link

Kan ik me ook aanmelden voor een Whats App groep voor padelspelers?

Jazeker! U kunt zich aanmelden op 3 niveau’s om Padelmaatjes te vinden > kijk hier welke padelgroep bij u past.

Veel gestelde vragen, beantwoord.

Is uw vraag niet beantwoord? Bel ons 035 693 50 72!

Of mail hello@padelclubbussum.nl

Wij helpen u graag

Pin It on Pinterest