LAAT SPANNING EN STRESS LOS

Datum : Zondag 17 Maart 2024

Tijd : 13:00 – 14:30 uur

Body & Mind Studio SQUASH & WELLNESS

Teacher : Corrine Geeris

Beweeg Bewust is een bewegingsmethode waarbij spanningen die opgeslagen zijn in het lichaam en de dieper liggende spieren op een hele doeltreffende en simpele manier los kunt laten. 

De energie gaat daardoor beter stromen en u voelt zich fitter en vitaler. U komt meer uit uw hoofd en ín uw lichaam.

Deze workshop duurt ca 90 minuten is voor iedereen goed te volgen. De oefeningen worden vnl. liggend op een matje uitgevoerd waarbij u begeleid wordt om zo goed mogelijk contact te maken met uw lichaam en de oefeningen zo doeltreffend mogelijk uit te voeren. 

Deze workshop staat geheel in het teken van het loslaten van spanningen in het lichaam en het vrijer stromen van uw energie.

Spanningen die je gedurende de dag opbouwt gaan ergens vastzitten in het lichaam. Je spant bijvoorbeeld je schouders de hele dag onbewust een beetje aan tijdens het werk achter de computer. Dit gebeurt vaak door een verkeerde houding maar meestal ligt de oorzaak wat dieper. Je ervaart bijvoorbeeld stress omdat er een deadline is of het werk even tegenzit. Of er speelt iets persoonlijks wat je dwars zit. Je richt je op je werk en probeert er niet aan te denken. Ondertussen zorgt het wel voor spanning in je nek. Zo bouwt vrijwel iedereen onbewust spanning op in het lichaam.

Door de oefeningen die we doen in deze workshop Beweeg Bewust kunt u op een milde manier spanningen gaan loslaten. Ik begeleid u naar een zo ontspannen mogelijke staat van zijn waaruit we simpele en doeltreffende oefeningen doen die door iedereen goed te volgen zijn. Doordat de spieren op een diep niveau gaan ontspannen gaat uw energie beter stromen en voelt u gelijk meer ontspanning.

Tijdens deze workshop komt u meer ín uw lichaam en kan uw mind even tot rust komen.

Kosten

€ 10,- voor leden van S&W

€ 25,- voor niet-leden van S&W

Inschrijving via onderstaande links. 

Uw reservering is gegarandeerd na ontvangst betaling.

Pin It on Pinterest

Share This