Voorafgaand aan de Pilates Reformer trainingen die we vanaf medio maart op het lesrooster gaan plaatsen organiseren wij voor hen die graag een keertje deze training willen proberen een Introductie Workshop Pilates Reformer. U kunt zich inschrijven voor deze lessen ( zowel leden als niet-leden )

Mat trainingen

Bij de Mat lessen wordt het hele lichaam getraind zonder apparatuur. De oefeningen zijn gericht op lenigheid, kracht, coördinatie en ademhaling. Ook de dieper gelegen spieren worden geactiveerd en sterker gemaakt. We bewegen met vloeiende overgangen door een serie Pilates oefeningen. Na de les voelt u zich langer, sterker en bruist u van energie.

Reformer trainingen

Bij Reformer lessen wordt het hele lichaam getraind met behulp van de klassieke Reformer. Door hiermee te werken voegen we weerstand en een bewegend element aan de training toe. De Reformer daagt u uit, maakt u sterker en helpt u ook om nog dieper in uw lijf te werken. Balans, coördinatie, kracht en souplesse – de Reformer geeft altijd een  uitdagende full-body-workout.

Workshops worden gehouden op:

  • Maandagavond 28 februari en 14 maart – 19:00 – 20:00 uur
  • Donderdag 3 maart en 17 maart – 19:00 – 20:00 uur
  • Woensdag 2 maart en 16 maart – 10:00 – 11:00 uur
  • Vrijdag 4 maart en 18 maart – 10:00 – 11:00 uur

De kosten voor de workshop zijn € 5,-

Pin It on Pinterest

Share This