Deze maand doen we mee aan de jaarlijkse wereldwijde “MOVES’ campagne van Technogym: Let’s Move For a Better World. Waarin we niet alleen moves verzamelen voor onszelf en ons daardoor beter voelen maar ook aandacht vestigen op het feit dat niet iedereen zomaar kan bewegen. Bijvoorbeeld voor hen die een nierziekten hebben. Daarom brengen we tijdens deze campagne het werk van de Nierstichting graag onder de aandacht .

Hoe verzamelt u MOVES? Dat is heel eenvoudig – door registratie van uw bewegen. Alle MOVES die u maakt , zowel binnen de muren van SQUASH & WELLNESS als daarbuiten kunt u ‘vangen ‘in de My Wellness App.De App kunt u GRATIS downloaden. U kunt onze fitness instructeurs vragen u hierin te helpen.

Download de gratis MYWELLNESS APP  Meld u aan voor Let’s Move for a Better World 2019 via de app of met uw TGS sleutel bij de Unity Self zuil

GROEPSLESSEN

Gebruik een hartslagband en koppel deze aan de App. Vraag een van de instructeurs gerust om hulp. Log in bij My Wellness bij start van de les

FITNESS & GROUPCYCLE

Log in op apparaat met telefoon of sleutel

BUITEN SPORTEN

Gebruik een hartslagband  en koppel deze aan de App. Vraag gerust een van de instructeurs om hulp. Log in bij My Wellness bij start van de buitenactiviteit

EXTERNE GPS EN APPS

Run en fiets activiteiten met Strava, Garmin, Fitbit, Mapmyfitness, Polar en Runkeeper. Let op! Deze accounts moeten zijn gekoppeld aan Mywellness (dit kan in de app)

 Om zoveel mogelijk moves te verzamelen in deze periode, hebben we enkele leuk acties voor u als lid of voor een vriend/vriendin die u in deze periode tegen een speciaal tarief mee kunt laten sporten. Dit alles op één voorwaarde en dat is: MOVES VERZAMELEN!

GRATIS MET EEN TGS BAND TRAINEN

Traint u nog niet met een band?

Het is mogelijk om voor € 15,- borg in deze periode met een TGS band te trainen. Indien u 7500 Moves weet te halen in deze periode dan mag u de TGS Band houden aan het einde van de periode en krijgt u de borg terug. Indien dit niet haalbaar is voor u,  maak dan toch gebruik van de TGS band en u kunt de TGS band gewoon weer inleveren.

ONBEPERKT SPORTEN VOOR LEDEN MET EEN 5X PER MAAND ABONNEMENT

De enige voorwaarde is dat u moves verzamelt bij uw extra sportbeurten en dit ook aan kunt

tonen. Vraag bij de servicemedewerkers hoe u dit kunt doen.

VERDIEN UW BEURTEN TERUG BIJ EEN 60X PER JAAR KAART

Indien u meer dan 2500 per week (7500 totaal) maakt dan krijgt u uw sportbeurten van deze periode terug en deze voegen wij dan dus weer toe aan uw kaart.

SPECIALE VRIENDEN AANBIEDING EN EEN CADEAUTJE VOOR U

Neem iemand mee en ga gezellig samen Moves verzamelen voor het goede doel. Uw vriend/vriendin kan in deze periode gratis sporten hij/zij betaalt alleen een borg van € 40,-  voor het gebruik van de TGS band.

Indien de er aan het einde 7500 Moves gehaald zijn dan kan hij/zij de TGS band weer inleveren en krijgt de borg weer terug (en heeft dus gratis gesport).

Worden de Moves niet gehaald dan heeft uw introducee voor € 40,- toch 3 weken gezellig met u kunnen sporten.

Indien u iemand aanbrengt als lid dan krijgt u van ons een mooi  T-shirtje van Let’s Move for a Better World (zolang de voorraad strekt).

 

Pin It on Pinterest

Share This