Vanaf 1 december starten we de groepslessen in de Pilates Boutique weer op. Extra classes om onze sporters nog meer keuze en meer lestijden aan te kunnen bieden. De Barre Workouts en Barre Fusion Workouts komen op het reguliere lesrooster en zijn in te boeken via het reserveringssysteem indien u een lidmaatschap heeft. Bent u geen lid van SQUASH & WELLNESS maar zou u graag meedoen, mail dan onze servicebalie. Er kunnen max.10 deelnemers per class meedoen in de Pilates Boutique en de lessen duren 45 minuten.

BARRE WORKOUTS

De BARRE WORKOUT is een combinatie van pilates – yoga en ballet op een vloeiende manier in één les. De BARRE WORKOUT verbetert uw kracht, balans, flexibiliteit en lengte. De les wordt gegeven in een flow met een duidelijke opbouw. Schrijf nu in en ervaar waarom deze les in Amerika al enige tijd een enorm succes is.

Intensiteit: ***

Kracht, Flexibiliteit en Coördinatie – Power, Flexibility and Coordination

BARRE FUSION WORKOUTS

Tijdens deze combinatie class BARRE FUSION maken we gebruik van de BARRE, de PILATES REFORMER en de PILATES CHAIR. De aandachtspunten in deze uitdagende class zijn op toning van het lichaam gericht. Intensief, in een lekker tempo, worden de oefeningen voor buik, billen en benen gedoceerd. Even doorbijten maar dat is het zeker waard!

EEN BLEND VAN :

BARRE 

Deze workout combineert in de basis ballet, pilates en yoga met als resultaat: een sterk, strak en vrouwelijk lijf.

REFORMER

Nog een stapje intensiever en zwaarder dan Pilates Mat – core training op z’n best!

CHAIR

Zeer uitdagende manier voor kracht oefeningen uitvoeren op een gecontroleerde manier.

 Intensiteit: ***

Kracht, Flexibiliteit en Coördinatie – Power, Flexibility and Coördination 

Pin It on Pinterest

Share This