Reload

Reload

“Klaar! Met dat lamlendige gevoel”

Misschien herkent u het gevoel dat je niet meer goed kunt ontspannen en dat regelmatig de spreekwoordelijke batterij leeg is. Reload is een leefstijl – en trainingsprogramma bedoeld voor mensen die meer energie willen hebben en al lange tijd het gevoel hebben in een neerwaartse spiraal van vermoeidheid te zitten. 

U heeft het moment bereikt dat u er wat aan wilt gaan doen, maar geen idee hoe u dit aan moet pakken. Met ons programma Reload werken we in drie maanden toe naar een leefstijl waarbij u zich weer veerkrachtig voelt en uw batterij niet elke dag helemaal leeg is gelopen.

De Start
Inzicht krijgen in wat er aan ten grondslag heeft gelegen dat de accu leeg is. Door beter te begrijpen waar u op leeg loopt kan sneller een verandering aangebracht worden in uw leefstijl om meer leegloop te voorkomen. U start met een intake bij een van onze Food & Health coaches om samen uit te zoeken welke methode het beste bij u past en begint meteen met de orthomoleculaire voedingssupplementen.

Het vervolg
Regelmatig trainen zorgt voor het vergroten van uw uithoudingsvermogen. We maken gebruik van oefeningen of trainingsvormen waarbij u contact kunt maken met uw levensenergie, door een juiste balans te vinden door middel van een sportief onderdeel dat bij u past wellicht afgewisseld met een stukje aciteve ontspanning bijvoorbeeld door een lesvorm in onze Body & Mind afdeling gaan we ervoor zorgen dat u weer meer energie krijgt en uiteindelijk zelf deze balans kan reguleren.

Blijven doen
Eenmaal geleerd is het een kwestie van blijven doen. Het doel is dat u leert om te signaleren als de accu weer leeg aan het lopen is. Wat doe je dan? We gaan aan de slag met het vormgeven van uw leefstijl om ervoor te zorgen dat u in uw eigen kracht blijft staan. Het herstellen van de energie balans vraagt om de juiste dingen doen en de juiste dingen laten. Dat betekent dat een belangrijk onderdeel van dit programma is om opnieuw prioriteiten te leren stellen. Een daarvan is regelmatige lichaamsbeweging.

U heeft twee keer in de week een afspraak met uw persoonlijke trainer / coach. Tevens krijgt u volgens onze richtlijnen voedingsadvies en is een pakket met orthomoleculaire voedingssupplementen inbegrepen. Naast fysieke training en gezonde voeding gedragsverandering van groot belang om niet terug te vallen in oude patronen. Onder begeleiding van onze professionele coaches binnen SQUASH & WELLNESS krijgt u de optimale begeleiding om inzicht te krijgen hoe u een volgende keer niet meer terugvalt in uw oude patronen.

Wat krijgt u gedurende 8 weken:

 • Twee keer per week afspraak met uw trainer / coach
 • 2 coaching sessies
 • Persoonlijk sportprogramma
 • Voedingsrichtlijnen
 • Orthomoleculaire voedingssupplementen om je energiehuishouding te verbeteren
 • Sporten in een luxe omgeving

Resultaten:

 • Meer energie
 • Betere werk – leven balans
 • Beter slapen
 • Meer zelfvertrouwen
 • Handvatten en inzichten voor de toekomst

Toevoeging : ENERGY BOX

Bij weinig energie en een futloos gevoel kunnen op den duur inspanning minder lang worden volgehouden. Naast gezonde voeding beweging en ontspanning kan suppletie een goede ondersteuning bieden. Deze ENERGY BOX zorgt voor een boost aan energie.

Multi Health B-Forte
Extra versterkt op B-Vitmaninen ter ondersteuning van de weerstand en energie.

B12 Methylcobalamine
Sporters verbruiken meer B12. B12 is van belang voor de energie productie en het immuunsysteem. Methylcobalamine is een goed opneembare vorm van B12

Vitamine D3 25 mcg
Versterkt het immuunsysteem en zorgt voor sterke spieren en botten.

Co-Enzym Q10 30 mg
Sterke antioxidant. Ondersteunt de hartspier en bloedvaten. Vervangt vermoeidheid voor een dosis energie.

Pin It on Pinterest

Share This