RELOAD PROGRAMMA

Klaar! Over en uit!  met dat lamlendige gevoel

Misschien herkent u het gevoel dat je niet meer goed kunt ontspannen en dat regelmatig de spreekwoordelijke batterij leeg is. RELOAD is een leefstijl – en trainingsprogramma bedoeld voor mensen die meer energie willen hebben, zich vitaler willen voelen en al lange tijd het gevoel hebben in een neerwaartse spiraal van vermoeidheid te zitten. 

U heeft nu het moment bereikt dat u er iets aan gaat doen, maar geen idee hoe u dit aan moet pakken. Met ons programma RELOAD werken we per 4 weken toe naar een leefstijl waarbij u zich weer veerkrachtig voelt en uw batterij niet elke dag helemaal leeg is gelopen. Doormiddel van een passend trainingsprogramma dat we wekelijks evalueren in een personal sessie met uw coach, en indien nodig aanpassen, in combinatie met een advies met betrekking tot  uw voedingspatroon en eventueel suppletie gebruik gaan we ervoor zorgen dat u weer meer energie krijgt en uiteindelijk zelf deze balans kan reguleren.

Wat kan u verwachten?

  • Afspraak met lifestyle coach
  • Op maat gemaakt 4 weeks sportprogramma
  • Wekelijks consult lifestyle coach
  • Voedingsadvies
  • Suppletie advies

De kosten voor dit programma zijn : € 80,- per 4 weken. (Exclusief de kosten voor het sportabonnement)

Verschil RELOAD / BACK ON TRACK programma:

Het RELOAD programma is bedoeld om (weer) rustig aan te beginnen met bewegen op laag niveau in combinatie met voedingsadvies. Doel: Op weg naar weer lekker energiek en vitaal  in je vel zitten!

Bel 035 693 50 72 of mail

Pin It on Pinterest

Share This