SPORTVASTEN is de methode om uw leven een nieuwe impuls te geven. De juist manier om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Nog even een gezonde boost voor de kerst? Dan is SPORTVASTEN het ideale programma om nog een paar kilootjes kwijt te raken of om uw uithoudingsvermogen nog een extra boost te geven voor de skivakantie. U kunt  een afspraak maken met één van onze foodcoaches. Indien u met 2 personen de kuur gaat volgen krijgt u 10% korting.

SPORTVASTEN is dé methode om uw leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. SPORTVASTEN is geen dieet maar een tiendaagse trainingsmethode, waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker ( the metabolic switch) . Om dit te bewerkstelligen gaat u sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor gaat u meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen en vrouwen gemiddeld 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan suiker na de kuur minder. SPORTVASTEN is een gezondheidsprogramma , waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bijeffect is.

 

Pin It on Pinterest

Share This