Actie dag : 27 februari 2021 – 09:00 – 15:00 uur

Zoals u weet moesten wij de deuren van ons sportcentrum met ingang van 15 december wederom sluiten. Inmiddels zijn wij al weer een paar maanden verder en er lijkt weinig zicht op heropening op korte termijn. Op 2 maart gaan waarschijnlijk de middelbare scholen en de kappers weer open. Onze branche, die een essentiële bijdrage levert aan de preventieve gezondheidszorg en de vitaliteitsmotor van Nederland is, wordt volkomen genegeerd. Deze stilte willen wij op een positieve manier doorbreken. Wij zijn geïnspireerd door de Belgische campagne van afgelopen weekend (10.000 km voor 10.000 levens), die geweldig succesvol is geweest en veel media aandacht heeft opgeleverd.

Onze overkoepelende fitnessorganisatie – Exclusieve Sportcentra – heeft op maandag 22 februari jl. een paginagrote advertentie geplaatst in NRC om aandacht te vragen voor u en de overige 3 miljoen klanten van sportscholen, die nu stilzitten. Juist u weet hoe belangrijk bewegen is voor een betere conditie, een betere weerstand en een beter leven. Daarom bent u ook lid bij ons.

Stilzitten is geen optie!

#sportscholenopen

Met collega fitness ondernemers spraken wij af iets van ons te laten horen. Elke dag dat sportscholen gesloten blijven is een gemiste kans om leefstijl te verbeteren en de levensverwachting te verhogen. Bewegen is essentieel; de impact van niet sporten en bewegingsachterstand is enorm.

Ons doel is dan ook om op zaterdag 27 februari 2021 van 09:00 uur tot 15:00 uur u de mogelijkheid te bieden buiten een training te doen om aandacht te vragen voor de noodzaak van heropening van de sportscholen. We verplaatsen onze SKILL Athletic apparatuur voor deze dag naar de OUTDOOR zone.

Wel even reserveren natuurlijk!

U kunt reserveren voor de ROW (roeien) , BIKE (fietsen) of MILL (hardlopen) via ons reserveringssyteem . Lukt dit niet of heeft u geen reserveringscode omdat u geen lid bent? Bel ( 035 693 50 72) of mail (service@squashenwellness.nl) ons dan, wij helpen u graag. Uiteraard zorgen wij voor een kopje koffie of thee TO GO, die wij u GRATIS kunnen aanbieden in samenwerking met onze koffieleverancier.

Vindt u ook dat wij zo snel mogelijk weer open moeten? Kom dan zaterdag 27 februari sporten. Wij bieden OUTDOOR ( en het wordt lekker weer) de mogelijkheid om met zoveel mogelijk deelnemers in roulatie een vuist te maken voor heropening van de sportclubs in het belang van de volksgezondheid.

Uiteraard zullen tijdens deze dag alle corona maatregelen in acht worden genomen!

Tot Zaterdag !

Namens Team SQUASH & WELLNESS,

Ruud

Pin It on Pinterest

Share This