van 1 december tot 21 december 2022 is het weer zover!

DOE MEE! EEN MAAK KANS OP EEN VAN DE VELE PRIJZEN.

VORM EEN TEAM VAN 3 EN GA DEZE SPORTIEVE FITNESS CHALLENGE SAMEN AAN. AANMELDEN VANAF NÚ BIJ EEN VAN ONZE FITNESS INSTRUCTEURS.

ROWING CHALLENGE 2022

Tijdens de actieperiode is het de bedoeling dat deelnemers in groepjes van maximaal drie personen de totale afstand van de Elfstedentocht roeien. De Elfstedentocht is verdeeld in drie ongeveer gelijke stukken waarbij er elke week één afstand centraal staat.

Roeien van de Elfstedentocht

Als team moet je ervoor zorgen dat de volledige 200 kilometer binnen de duur van de gehele roeicompetitie – drie weken – wordt afgelegd en er elke week het benodigd aantal kilometers wordt geroeid. De benodigde aantal wekelijkse kilometers mag binnen het team verdeeld worden. Net als bij de echte Elfstedentocht ga je van plaats naar plaats wat ervoor zorgt dat je aan het einde van de rit alle elf de steden van de Elfstedentocht hebben ‘bezocht’. De route is verdeeld in drie stukken.

Week 1: Leeuwarden > Sneek > IJlst > Sloten > Stavoren: 66 km
Week 2: Stavoren > Hindeloopen > Workum > Bolsward > Harlingen > Franeker: 63 km
Week 3: Franeker > Dokkum > Leeuwarden: 71 km 

Individuele snelheidscompetitie


Naast het roeien van de Elfstedentocht kun je individueel deelnemen aan een snelheidscompetitie. Hierbij staat er elke week een andere afstand centraal. De eerste week trappen we af met de 1000 meter, waarna de 500 meter en 100 meter volgen. Wie zet de snelste tijd op deze afstanden neer? Zowel op landelijk- als clubniveau worden tijden vergeleken.

Pin It on Pinterest

Share This