Ondernemen is topsport!

We hoeven niemand uit te leggen hoe belangrijk het is om te sporten. En gelukkig  zien ondernemers dat ook in. Maar liefst 85% van de ondernemers sport en ziet hier de voordelen van in, zo bleek al eens uit een enquête van ING. En dat is niet zo gek, want ondernemers die tijd vrij maken om te bewegen, voelen zich ook lekkerder. Door te sporten maak je je hoofd leeg en hierdoor maak je weer ruimte voor nieuwe ideeën. En van sporten krijg je nieuwe energie en dat is alleen maar positief voor het ondernemen.

Daarnaast werk je door te bewegen ook aan je discipline en heb je tijdens het sporten te maken met competitie, tegenslagen, focus, strategie en omgaan met succes of teleurstellingen. Allemaal elementen die je ook tijdens het ondernemen tegenkomt. Ontspannen door inspannen!

Ook is het belangrijk om als ondernemer in balans te zijn en te blijven zodat je genoeg energie hebt om het ondernemen te kunnen volhouden. Ondernemer zijn houdt niet op zodra je de deur van je kantoor achter je dicht trekt.

Bij Squash & Wellness begrijpen we dat balans vinden soms moeilijk is en proberen we mensen (waaronder veel ondernemers) te helpen hun lichaam en geest te trainen en te verzorgen. Daarom bieden we begeleiding op alle vlakken aan en dit doen wij  door middel van speciaal ontwikkelde programma’s die een combinatie zijn van sport, voeding en body & mind.

Wij willen ondernemers uitdagen, inspireren en motiveren om aan hun conditie te werken en in balans te komen, zodat ze al hun energie in hun bedrijf kunnen steken. Meer lezen over fit ondernemen ?

Bent u nieuwsgierig naar onze club, kom dan snel een keer langs en ervaar hoe fijn het is om te sporten!

 

Ruud van den Brink, eigenaar van Squash & Wellness in Bussum

 

 

Pin It on Pinterest

Share This