Nu de sportscholen hun groepslessen weer mogen geven merken we veel enthousiasme voor high impact motiverende lessen. Mooi – want er is uitbreiding in het lesrooster gepland voor meer bokslessen. Tijdens Corona hebben we een zaal met nieuwe bokszakken gecreëerd en daarbij ook trapzakken voor meer variatie in het boksles aanbod. Met een uitbreiding van het leskader voor bokslessen belooft dit een mooie aanvulling in het totale aanbod van SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub.

Check voor het aanbod van bokslessen vanaf volgende week ons lesrooster en reserveer een plekje.

Bent u geen lid van SQUASH & WELLNESS maar wilt u wel graag meedoen? Geen probleem. Bel onze servicebalie en doe mee aan een proefles. ( u betaalt een losse les € 17,- bij eventueel aangaan van een lidmaatschap ( zelfde dag ) verrekenen we deze les )

BOKSEN IS EEN ALL ROUND TRAINING

STRAK FIGUUR

Boksen is super voor uw figuur. Springen, stoten, blokken, wegduiken… ideaal om de spieren in heel je lichaam te versterken. Boksen is de perfecte combinatie van cardio- en krachttraining in één. 

MINDER STRESS

Niks is zo lekker om na een drukke werkdag jezelf helemaal uit te leven tijdens een bokstraining. Zet uw verstand op ‘0’ en gaan! Focus op iets totaal anders dan hetgeen waar je je druk over maakt of gestrest over bent. Bij boksen komt er endorfine vrij, en door dit stofje voelt u zich na de training een stuk vrolijker.

MEER ZELFVERTROUWEN

Boksen geeft een boost aan uw zelfvertrouwen. U oefent met gevechtssituaties, leert uw grenzen kennen en ontdekt waartoe uw lichaam in staat is. Boksen geeft controle over het eigen lichaam waardoor je weet wat je moet doen áls er iets gebeurt.

MEER ENERGIE

Ploft u na een lange werkdag het liefst op de bank met een filmpje? Dan bent u echt niet de enige. Maar om dit futloze gevoel tegen te gaan is boksen het perfecte middel. Uw lichaam wordt tijdens boksen tot het uiterste gedreven en maximaal uitgedaagd. Het gevolg hiervan is dat uw bloedsomloop wordt gestimuleerd en zuurstof naar uw hersenen gaat wat weer zorgt voor meer informatie. Dus ligt er nog werk op u te wachten? Ga boksen, u zult zien dat u daarna een stuk productiever bent!

Pin It on Pinterest

Share This