14 maart – 31 maart 2023

Challenge: Verzamel zoveel mogelijk MOVES en doneer deze aan het goede doel : SPIEREN VOOR SPIEREN.

in Maart organiseert de fitness industry wereld wijd een grootse campagne ter bevordering van een actieve levensstijl. Hoe fijn is het om te kunnen bewegen – en hoe fijn is het om anderen te kunnen helpen die dit niet of minder makkelijk kunnen. Elke MOVE die u maakt draagt bij. Verzamel zoveel mogelijk MOVES en DONEER deze automatisch met gebruik van uw My WELLNESS App. U beweegt en het systeem registreert automatisch uw MOVES als u zich heeft aangemeld voor de CHALLENGE.

Uw fitness trainingen bij S&W Premium HealthClub worden geregistreerd in uw MY WELLNESS App, tevens uw portaal voor voortgang en reserveringen. Heeft u de MY WELLNESS App nog niet geïnstalleerd op uw mobiel dan kunt u deze heel makkelijk downloaden en koppelen aan uw S&W account. Moeite met installeren ? Vraag gerust hulp aan een van onze fitness instructeurs.

Met de MY WELLNESS App kunt u zich makkelijk aanmelden voor fitness challenges.

HOE VERZAMELT U MOVES?

  • Op de FITNESSVLOER met een hartslagmeter op de cardio apparaten met een geel vlaggetje
  • In de groepsfitness lessen CROSS POWER 1 en 2 mrt hartslagmeter
  • In de BRAVE en BOOST lessen met hartslagmeter
  • OUTDOOR via GPS in de My WELLNESS App of de GPS van externe Apps als RUNKEEPER, STRAVA of GARMIN ( let op : wel even de Apps koppelen met de My WELLNESS App voor registratie van uw MOVES )

MOVES VERZAMELEN VOOR EEN BIJDRAGE AAN SPIEREN VOOR SPIEREN

Wat doen zij ?

Samen sta je sterker. Met de fondsen die zij werven kunnen zij niet alleen blijvend investeren in het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht, maar ook in de voortzetting en uitbreiding van de activiteiten in de Kindercentra van het LUMC – Willem-Alexander Kinderziekenhuis in Leiden en het Radboud UMC – Amalia Kinderziekenhuis in Nijmegen. Zo kunnen ze ook op die locaties diagnose en behandelingen sneller mogelijk maken.

Het aantal experts uit diverse disciplines in de centra groeit. Denk aan neurologie, fysiotherapie, maar ook logopedie en diëtiek. Zo zorgen ze voor een multidisciplinaire kijk op en aanpak van spierziekten bij kinderen.

Spieren voor Spieren zetten maximaal in op samenwerking tussen de centra in Utrecht, Leiden en Nijmegen zodat er op 3 plekken in Nederland sneller diagnose en behandelingen beschikbaar zijn. Zij geloven erin dat kennis en krachten bundelen leidt tot het sneller bereiken van onze missie; alle spierziekten bij kinderen verslaan.

Door MOVES te verzamelen draagt u bij aan de donatie die S&W kan geven aan Spieren voor Spieren. Kleine moeite groot plezier.

Pin It on Pinterest

Share This