Vanaf 1 juli mogen we weer binnen sporten, tenminste als alle nederlanders zich de komende weken gedragen en aan de regels houden van het RIVM. Wij kijken er zeker naar uit u niet alleen buiten maar ook weer binnen te mogen ontvangen.

Gelukkig zien wij als Premium HealthClub niet heel veel onoverkomelijkheden ten aanzien van de gestelde protocollen. Immers hebben wij een groot modern pand, met grote ruimtes en up-to-date luchtbehandelings systeem waarmee alle ruimtes worden voorzien van veel verse lucht en luchtafvoer plaatsvind via filters. Dat is niet van vandaag daar wordt door ons al jaren in geïnvesteerd en dus ook goed geregeld bij S&W.
Daarbij hebben wij in Corona tijd doorgebouwd aan een totaal nieuw SOLAR zonne energie systeem op het dak met bijbehorend travohuis waarbij wij nu zelfs op ‘groene’ wijze stroom genereren om al deze systemen verantwoord te kunnen laten draaien. Wij zijn er klaar voor!

Tegelijkertijd kijken we met een knipoog naar al het moois wat er in onze achtertuin is gecreëerd. En dat blijft ook gewoon staan deze zomer. We zijn er blij mee dat wij onze leden zowel binnen – als buitensporten kunnen blijven bieden. Voor ieder wat wils!

We zien u graag ! U bent altijd van harte welkom.

Pin It on Pinterest

Share This