TRAIN SMARTER .. NOT JUST HARDER

INDIVIDUELE SKILL TRAININGEN

SKILLMILL™ is een revolutionaire loopband die u een legendarische loopbeleving geeft met Athletic Performance Training en een full bodytraining. SKILLMILL™ Connect houdt al uw gegevens en voortgang naadloos bij in de mywellness-app. Stap op de loopband, u wordt direct herkent door SKILLMILL™ Connect en uw training begint. Daag u zelf uit, ga net dat stapje verder, de SKILLMILL™ Connect prikkelt en lokt uit. Afvallen, conditie opbouwen, meer kracht, en uw hardlooptechniek optimaliseren, het lukt met de SKILLMILL™ Connect loopband

SKILLROW™ is de eerste connected roeitrainer voor zowel cardio- als krachttraining. Ontwaak de atleet in uzelf op deze unieke roeimachine ontworpen voor olympische trainingen. Met een specifiek design, erkend door echte pro’s, en innovatieve technologie is deze roeitrainer ontworpen voor pure prestatie.

SKILLBIKE™ is de revolutionaire, nieuwe bike die Indoor fietsen naar een next level tilt. De SKILLBIKE™ is de eerste binnenfiets met echte versnellingen. Gecreëerd in samenwerking met topwielrenners en Technogym die de SKILLATHLETIC TRAINING-methode gebruiken. Met deze SKILLBIKE™ beleeft u de sensatie en uitdaging van ultieme buitenritten INDOOR.

SKILL TRAININGEN in groepsverband SKILL ATHLETIC TRAININGEN

BOOST is de les waarmee de atletische vaardigheden kunnen worden versterkt en Total Body Performance kunt bereiken – verbeterd lichaamsbewustzijn dat zal helpen bij gewichtsverlies met een hoog calorieverbruik. Boost is niet alleen geschikt voor STAMINA-junkies, maar ook voor mensen die de wereld van SKILLATHLETIC voor het eerst benaderen en hun lichaam terug willen krijgen. Hier leert u efficiënter te worden in het verbruiken van energie en de atletische basis onder de knie te krijgen om de ladder van de Skillathletic-klasse te beklimmen.

WORD COMFORTABEL MET HET ONCOMFORTABELE

BRAVE is de les die is gemaakt om iemands fysieke en mentale kracht te testen. In deze les worden verschillende oefeningen met gemiddelde/hoge intensiteit gecombineerd om een ​​gestructureerde intervaltraining met hoge intensiteit te verkrijgen. Hier is het belangrijkste doel om de training te kunnen voltooien zonder ooit op te geven. Zoals de naam al doet vermoeden, is BRAVE een les die niet bedoeld is voor angsthazen, omdat het je zal dwingen de moed te vinden die nodig is om je op je gemak te voelen met het ongemakkelijke.

SKILL ATHLETIC is overall een dynamische groepsles in SKILL circuit vorm. Ook deze lessen zullen weer snel worden toegevoegd aan het lesrooster. Check de dagen en tijden. Doe mee ! Als lid reserveer via de reserveringswebsite . Bent u geen lid dan kunt u natuurlijk ook mee doen, bel ons dan even 035 693 50 72.

Pin It on Pinterest

Share This