Het animo voor onze lessen is groot en de lessen zullen worden verdeeld in de alle ruimtes die wij ter beschikking hebben bij S&W Premium HealthClub. We maken een onderscheid in BOKSZAK trainingen en BOKSFIT trainingen.

BOKSZAK trainingen worden gegeven in de nieuwe BOKSZAAL..

BOKSZAK Trainingen

 In deze les worden elementen uit het boksen en kickboksen gecombineerd met conditionele en spierversterkende oefeningen. Hierdoor is de bokszaktraining een total body work-out. In tweetallen maak je om de beurt gebruik van de bokszak waarop diverse boks- en traptechnieken aangeleerd en uitgebouwd worden.

BOKSFIT trainingen

BOKSFIT  is een eenvoudig te volgen, intensieve workout waar kracht en cardio gecombineerd worden. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat uw hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen. Met als gevolg: keihard zweten en calorieën verbranden! BOKS-Fit is de ideale les wanneer u  op een leuke manier aan uw conditie wilt werken. Bij BOKS-Fit worden verschillende technieken gebruikt vanuit boksen afgewisseld met kracht en cardio oefeningen. WIlt u graag fitter worden?

BOKSFIT  is niet alleen effectief maar ook nog eens super leuk!

CHECK HIER HET LESROOSTER VOOR DATA EN TIJDEN.

Pin It on Pinterest

Share This