MARK YOUR BODY

Stacks Image 205
Mark Boshuizen (Amsterdam, 1971) is dit jaar 25 jaar masseur. Hij heeft dus een rijke ervaring en in zijn beginjaren – maar ook nu nog – heeft hij vele cursussen en workshops gevolgd waardoor hij zich steeds in het vak is blijven ontwikkelen. Wat misschien wel het belangrijkste is: Mark ‘voelt’ waar de klant behoefte aan heeft. Mensen die bij hem op de tafel hebben gelegen zijn eensluidend in hun oordeel: hij heeft de gave om heel snel de probleemgebieden te traceren en daar de juiste behan deling op los te laten. Kennis en empatisch vermogen vormen samen zijn kracht. Daarnaast, en dat ligt in het verlengde van zijn inlevingsvermogen, geeft hij persoonlijke aandacht waardoor hij is staat is maatwerk te leveren. Ieder lijf is weer anders, ieder mens is weer anders. Daarom is het niet verwonderlijk dat zowel topsporters als hockeyster Kim Lammers als recreanten regelmatig van zijn diensten gebruik maken.

MASSAGE

Wij geven sportmassages en ontspanningsmassages. Een goede massage zorgt voor een beter doorbloeding waardoor je meer voeling met je lijf krijgt en je vitaler en ontspannen voelt. Een goede massage zorgt ervoor dat je beter presteert, beter slaapt en meer ruimte krijgt in het hoofd.

MYLOGENICS


Mylogenics is een nieuwe, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.
Stacks Image 187
Stacks Image 191