Wat zijn wij blij de jeugd te mogen ontvangen! Onder de richtlijnen van het RIVM en op basis van de voorzorgsmaatregelen voor Padel van de KNLTB kunnen wij onze deuren openen voor de jeugd. Na de vele aanvragen voor het spelen van Padel kunnen we dan eindelijke een voorzichtige start gaan maken! De PadelClub Bussum zal vanaf dinsdag 5 mei aanstaande geopend zijn voor de jeugd van 8 tot 18 jaar op doordeweekse dagen van 9.00 tot 16.00 uur. Vrijspelen kan helaas nog niet maar trainen wel!

De clinics worden gegeven vanaf dinsdag 5 mei t/m vrijdag 8 mei 2020 tussen 13:00 – 16:00 uur en van maandag 11 mei tot en met vrijdag 15 mei tussen 13:00 – 16:00 uur.

De mogelijkheden op een rijtje:

  1. Padel Clinic voor jeugd van 8 tot en met 12 jaar (8 deelnemers)
  2. Padel Introductie lessen voor jeugd van 8 tot 12 jaar (4 deelnemers)
  3. Padel Intensief lessen voor jeugd van 13 tot 18 jaar (2 deelnemers)

Alle lessen en clinics worden gegeven door Ewan Watson de Nederlandse Bondscoach van Padel Jeugd team en Dames team, gecommitteerd aan PadelClub Bussum samen met Petra de Jong voormalig WTA Tenniscoach. Beide zijn zeer ervaren jeugdtrainers (coaches) en zullen de jeugd op een speelse manier kennis laten maken met het zeer leuke Padelspel.

De kosten op een rijtje:

  1. Padel Clinic (8-12 jr) duurt 60 min. en kost € 10,- p/p inclusief huurracket, ballen en baanhuur. Naast de regels en het ervaren van het spelletje worden er wat Tip & Tricks uitgelegd zodat de kinderen aan het einde van de clinic al een wedstrijdje kunnen spelen.
  2. Padel Introductie les (8-12 jr) duurt 60 min. en kost € 15,- p/p. inclusief huurracket, ballen en baanhuur. Dit is een les gegeven door een van onze instructeurs waarin de kinderen bekend worden gemaakt met de eerste technische en tactische basisprincipes van het padelspelletje . Inschrijven kan met 4 vriendjes of vriendinnetjes tegelijk. Inschrijven kan ook individueel en dan proberen wij de kinderen in te delen in de juiste groep.
  3. Padel Intensief les (13-18 jr) duurt 60 min. en kost € 30,- p/p. inclusief huurracket, ballen en baanhuur én 30 min. extra speeltijd aansluitend het lesuur. Voor deze leeftijdsgroep is het alleen toegestaan vanuit de KNLTB reglementen om met 2 personen te spelen. En dat is zo gek nog niet ! De jeugd van deze leeftijd leert de technische en tactische basisprincipes vaak snel aan en aan het einde van de les zal de instructeur spelvormen verzinnen waar deze leeftijdsklasse in zal worden uitgedaagd en waarmee zij straks hun voordeel kunnen doen wanneer er weer 4 personen op de baan mogen staan.

Inschrijven via Service@squashenwellness.nl

Pin It on Pinterest

Share This