Eindelijk … zou je zeggen! Na maanden wachten is het dan eindelijk zover en krijgt het Padelveld wat al maanden klaarligt om gebruikt te worden uiteindelijk toch Padelkooien. Er wordt knetterhard gewerkt om de geleverde kooien snel – maar zeker ook goed – in elkaar te zetten. Vanaf eind deze maand hebben we dus al een behoorlijk Padelparkje van 5 banen staan in de achtertuin van SQUASH & WELLNESS.

De komende weken staan er dan ook tal van events op de planning. Het Padelspel is een zeer aantrekkelijk spel om samen met vrienden, familie of collega’s te spelen. In een kleine toernooi vorm kunt u elkaar uitdagen. Superleuk als afsluiting van het jaar 2021! Heeft u nog nooit gepadeld? Geen probleem! Dan kunt ook ook eerst een gezamenlijke clinic volgen bij een van onze Padelinstructeurs en vervolgens een mini toernooi erachteraan spelen.

OOK LEUK IN COMBINATIE MET ONZE FIT FOOD BAR

Buiten bij de haard of binnen in de glaszaal.

Padel en buitenhaard
Lekker de warmte opzoeken met een drankje in de hand – uitkijkend op de padelbanen.

Ondanks de corona maatregelen kunt u Padelevents nog steeds combineren met een leuke lunch, borrel of early diner. Zolang het consumptief gedeelte maar geregeld is vóórdat de klok 20:00 uur slaat! In de regel beginnen we nu dus gewoon wat eerder in de avond ( late middag ) zodat u uw eventje toch gezellig kan afsluiten.

Meer informatie over de mogelijkheden voor Padelevents voor u ?

Mail: Info@squashenwellness.nl of bel ons gerust 035 693 50 72

We zien u graag.

Pin It on Pinterest

Share This