ZONDAG 14 APRIL ’24

12:30 – 14:00 uur

Overgangsklachten verminderen met Yoga.

Is dat mogelijk? Jazeker!

Gemiddeld genomen begint de overgang tussen het 40e en 60e levensjaar. Opvliegers, zweten, prikkelbaarheid en hormonale disbalans zijn daarbij veelvoorkomende symptomen.

De overgang is een natuurlijk proces waar iedere vrouw mee te maken krijgt. Yoga kan  helpen om deze periode zo fijn mogelijk door te komen door klachten te verminderen.

BEREID JE VOOR OP EEN GEZONDE (PERI)MENOPAUZE MET YOGA

De meeste vrouwen denken dat de veranderingen van de menopauze rond hun vijftigste beginnen. Maar in feite beginnen de start van deze transitie voorafgaand aan de menopauze al 10-15 jaar vóór het begin van de menopauze. Deze levensperiode wordt de perimenopauze genoemd. En uw gezondheidsgewoonten – inclusief yoga! – tijdens deze periode kunnen vaak mede bepalen hoe soepel – of lastig – de overgang naar de menopauze zijn.

Yoga is niet alleen een manier om de fysieke conditie en het functioneren te behouden; de beoefening helpt ons stress te beheersen, wat een belangrijke bijdrage levert aan de hormonale onbalans. Yogahoudingen, meditatie en ademwerk kunnen veel voorkomende symptomen van de menopauze een stukje helpen verminderen, zoals opvliegers, stemmingswisselingen en slaapstoornissen.

We hebben een speciale yoga practice special samengesteld. 

Dus gun jezelf 90 minuten cadeau in onze heerlijke yogaruimte. Een unieke combinatie van yin, nidra en restorative yoga is speciaal voor u ontworpen.

Ervaar gemakkelijke yin-houdingen en kom tot rust in restorative poses en leer hoe makkelijk is om ontspanning te zoeken tijdens deze onrustige fase.

KOSTEN WORKSHOP 

LEDEN S&W : € 12,50

NIET LEDEN : € 25,-

U kunt zich aanmelden via onderstaande links

Pin It on Pinterest

Share This