ROEI MEE VOOR HET GOEDE DOEL.

Dit jaar staat de Rowing Challenge in het kader van het goede doel. De Stichting Spieren voor Spieren is dit jaar 25 jaar actief en dat moet gevierd worden met een feestelijke donatie van ” Gezonde Spieren voor Zieke Spieren”

Spieren voor Spieren brengt sinds 1998 mensen vanuit de gedachte ‘gezonde spieren voor zieke spieren’ in beweging om samen alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

In Nederland zijn er 20.000 kinderen met een spierziekte en elk jaar weer krijgen zo’n 200 tot 250 ouders te horen dat hun kind een ernstige spierziekte heeft. Met enorme impact voor het kind en gezin. Lopen, kauwen, slikken, zelfstandig ademhalen. Kinderen met een spierziekte kunnen dat vaak niet of niet meer. Dit vraagt veel zorg en aanpassing. Veel kinderen komen met hun gezinnen in een intensief medisch traject terecht.

Spieren voor Spieren zet zich in voor deze kinderen en hun gezinnen en vindt het van het allergrootste belang om op een zo jong mogelijke leeftijd te weten of een kind een spierziekte heeft. Iedere dag telt bij de aanpak van spierziekten. Want een spier eenmaal verloren komt nooit meer terug.

MET ELKAAR ROEIEN NAAR DE FINISH > 2500 KM

U kunt zich aanmelden om mee te roeien – ieder op zijn eigen tempo en niveau – maar als u virtueel in een van de twee sloepen stapt en roeit dan telt iedere km mee!

Als één team strijden we voor het behalen van 2500 KM om zodoende de DONATIE van € 2500,- te garanderen voor SPIEREN VOOR SPIEREN.

Pin It on Pinterest

Share This