Om meer duidelijkheid te geven over de wijze waarop wij ons incassobeleid tijdens de corona periode uitvoeren hebben we onderstaande voor u op een rijtje gezet:

Wij incasseren de maandbedragen en compenseren deze bedragen op het moment dat er weer gesport mag worden.

Incasseren:

Door te incasseren kunnen wij onze vaste lasten blijven betalen en ervoor zorgen dat SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub er opgeruimd, netjes en upto-date bijstaat wanneer wij onze deuren weer voor u mogen openen.

Compenseren:

SQUASH & WELLNESS komt haar leden in deze bijzondere tijden graag tegemoet ( voor wat hoort wat ! ) Afhankelijk van uw type abonnement compenseren wij op verschillende manieren, zolang onze deuren gesloten moeten blijven.

  1. Bij jaarkaarten wordt de einddatum van het abonnement met eenzelfde ( zolang wij u geen sporten kunnen aanbieden) periode opgeschoven. 
  2. Bij automatische incasso’s storten wij uw opgebouwde persoonlijke tegoed (van de maandincasso’s ) door naar uw clubkaart en geven u verschillende mogelijkheden om uw tegoed te gebruiken.

Hieronder de compensatie mogelijkheden:

1. U kunt er voor kiezen om SQUASH & WELLNESS en de medewerkers van onze club te supporten. Het geïncasseerde bedrag dat u betaald heeft tijdens de gesloten periode hoeven wij voor u niet ( of deels niet ) te verrekenen.
Wij gaan u hier later uiteraard voor bedanken met een leuke sportieve verrassing.

2. Na opening kunt u het geïncasseerde bedrag gebruiken om een maand(en) in het tijdvak tussen opening en een half jaar te verrekenen. Kortom: U spaart nu voor later.

3. Wij storten het totaal geïncasseerde bedrag op uw clubkaart. U kunt uw clubkaart tegoed vervolgens gebruiken voor alle faciliteiten binnen SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub (denk aan FIT FOOD BAR , SPORTSHOP, TRAININGEN, PADEL baan of SQUASH baan reserveringen. Die keuze is aan u.

4. U kunt het geïncasseerde bedrag ook omzetten in een tegoedbon voor sport voor een ander. Middels een SPORTCADEAU BON kunt u wellicht een een vriend/vriendin die dit goed kan gebruiken verblijden!

Kortom: genoeg mogelijkheden om uw gespaarde geld ludiek te besteden
zodra onze deuren weer opengaan.

In de tussentijd zijn wij u zo goed mogelijk van dienst om gezond en fit te blijven. Tijdens deze ‘Corona Periode” kunt u gebruik maken van onze ONLINE TRAININGEN en ONLINE COACHING via Facebook en Instagram, ons YouTube kanaal en de MY WELLNESS APP.  

Voor meer informatie in de media kijk op : https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/neem-genoegen-met-alternatieve-compensatie-van-je-sportschool/

Ondanks al deze ONLINE mogelijkheden hopen wij u weer snel in de club te zien!

Pin It on Pinterest

Share This