DANCE

Stacks Image 39
Stacks Image 44
Stacks Image 41
Streetdance
Bij ons is streetdance dé grote hit!!! In deze les dansen we op verschillende muziek van top 40 tot de oude hiphop nummers uit de 90'. Streetdance is een goede dansvorm om mee te beginnen. Vanuit deze les kun je verder oriënteren welke kant je op wilt qua dansstijl, omdat we ook invloeden gebruiken uit andere dansstijlen. Ik zou zeggen kom een keer een proefles doen want met hoe meer we dansen hoe leuker het is!!!
Deze lessen worden gegeven door Viviane en Elianne

Modern/Jazz
Tijdens de moderne jazzles leren de leerlingen verschillend te bewegen op andere muziek dan alleen maar pop muziek. De moderne en jazz technieken komen naar voor d.m.v leuke en leerzame oefeningen en maken we gebruik van zowel de grond als de lucht in deze les.
Deze les wordt gegeven door Viviane.

Breakdance
Breakdance is een atletische dansstijl, met veel grondwerk en vette tricks. Je danst niet alleen op je voeten, maar ook op je rug, handen en zelf op je hoofd. Het belangrijkste is het ontwikkelen van je eigen stijl! Een dans voor mensen met lef!
Deze les wordt gegeven door Walid

Kleuterdans
En dansles speciaal voor uw kleintje waarbij het plezier van het dansen en bewegen centraal staat. Daarnaast word er ook gewerkt aan de concentratie van onze kleinste dansers en geven we iedereen de kans zich te kunnen uiten in de les op gepaste muziek. Elke les is weer een nieuw feest!
Deze les wordt gegeven door Dorina.

Talentenklas
Voor deze les wordt je geselecteerd, dit jaar hebben we dat gedaan d.m.v een auditie.
In deze les letten we niet alleen op de danstechniek en hoe goed je een choreografie kan aanleren maar ook op je eigen creativiteit, oplettendheid, doorzettingsvermogen, lenigheid en conditie. In de les behandelen we streetdance altijd gemixt met een andere dansstijl zodat de leerlingen all-rounder worden in het dansvak. Kortom een hele leuke extra les ter verdieping op je huidige les waar je keihard moet werken!


HET JEUGDROOSTER

U kunt het rooster ook real time online vinden via de website of via de les app. ( click hier hoe te installeren)