Padel is het hélèmaal – en wij snappen dat jij het ook leuk vindt om een keertje te voelen wat het padel spel met jou doet. Natuurlijk kun je je ouders vragen of je een keertje met hen mee kan doen. Je kunt je ouders vragen een baan te boeken via de reserveringswebsite en dan kun je samen een keertje spelen. Padelrackets kun je húren bij de servicebalie en padelballen ( zijn net iets anders van tennisballen) die kun je kópen bij de service balie.

 

 

 

Je kunt natuurlijk ook samen met wat vriendjes een keertje proberen. Ook dan moet je wel vragen of een van jullie ouders een padelbaan kan reserveren maar als je doordeweeks overdag samen tijd hebt dan kun je ook gewoon even binnenlopen en vragen of er een baan vrij is. Dan kun je bij de servicebalie betalen en loop je gelijk door naar je baan. 

 

 Wil je meer weten leren over het Padelspel ?

 Schrijf je dan eens in voor een jeugdclinic Padel. De datum van de eerstvolgende clinic kun je navragen bij de servicebalie 035 693 50 72. Of mail hello@padelclubbussum om je aan te melden voor de eerstvolgende clinic zodat wij jou kunnen benaderen.

 

 Ben je al overtuigd en wil je graag meer padel spelen dan kun je je ook inschrijven voor de jeugdlessen?

 

De jeugdlessen worden in series van 5 lessen gegeven, de eerstvolgende start vanaf 13 februari ’23  ( mogelijk op maandag 18:30 uur, Woensdag 16:30 , 17:30 en 18:30 uur en op vrijdag 14:30, 15:30 en 16:30 uur . De kosten zijn € 120,- p.p in een groepje van 4 personen. Incl. lesmaterialen en baanhuur.

 

Voor aanmelden van jeugdlessen vul het formulier in.

 

Aanmelden Jeugdpadellessen ( voor kinderen tot 18 jaar )
Geef minimaal 1 optie aan. Ben je op meerdere momenten beschikbaar voor indeling ? Geef dan meerdere opties aan.
Om tot een juiste indeling te komen graag hier je niveau aangeven. indien je een tennisranking hebt geef deze dan aan met de slider.

 

 

Ben je al aardig op weg en wil je meedoen aan de Gooische Junior Open op 2 september 2022 hou dan onze website en socials goed in de gaten-en de toernooi kalender op de KNLTB website toernooi.nl.

 

 

 

 

We zien je graag bij PadelClub Bussum!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This