SAUNA & STOOMBAD

Stacks Image 890

Waarom een sauna?

Het gebruik van een sauna kent verschillende voordelen. Zo is het gebruik van een sauna een toegevoegde waarde voor iedereen. Om u een indicatie te geven van de verschillende voordelen zijn hier enkele van de vele weergeven.

Fit en vol energie

Het stimulerende effect van het saunabaden bestaat eruit dat het gehele organisme wordt overgeschakeld op een hogere prestatiebereidheid. Het moet de strijd aan met de hitte. Het aantal hartslagen en de pompcapaciteit van het hart worden verhoogd, de luchtwegen worden wijdopen gezet. Op die manier wordt het bloed via de longen rijkelijk van zuurstof voorzien. Ook zijn de hersenen en het hart sterker doorbloed. Het verstand werkt op volle toeren en uw geestelijke veerkracht stijgt. U voelt zich geestelijk fit en vol energie.

Ontspannen spieren

Uw spieren raken in de saunacabine oververhit, uw spierarbeid is nihil. De reden daarvan is dat het lichaam elke spierarbeid, waardoor nog meer warmte geproduceerd zou kunnen worden geproduceerd, stopzet. U voelt zich heerlijk ongedwongen en ontspannen.

OPENINGSTIJDEN

SAUNA & STOOMBAD CABINES

MAANDAG tot en met VRIJDAG

8:30 – 22.30 uur

ZATERDAG & ZONDAG
9:00 – 16:30 uur

LET OP:

Wij sluiten doordeweeks om 23:00 uur en in het weekend om 16:30 uur de sauna relax ruimten af. Wij verzoeken u dan ook om uw wellness ronde op tijd af te sluiten.
SAUNA REGELS
Toegang vanaf 18 jaar - Handdoek verplicht - Alcohol verboden - Geen glas in de natte ruimtes