Protocol trainingen

Vanaf 5 juni mogen de sportscholen weer open – en kunnen we iedereen weer gezellig ontvangen om lekker te werken aan lijf en leden!

De regels:

Voorwaarden voor kinderen tot en met 17 jaar 

  • Binnen en buiten gelden geen beperkingen. Sporten in groepsverband is toegestaan.

Voorwaarden voor volwassenen vanaf 18 jaar 

  • Binnen en buiten is sporten met maximaal 50 personen per ruimte in groepsverband toegestaan. Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand houden niet verplicht. Dit is exclusief personeel.

SQUASH & WELLNESS kijkt ernaar uit u te ontvangen voor de OUTDOOR trainingen die wij voor u op het rooster hebben gezet. Wij willen dit graag slim en veilig aanpakken en dus hebben wij wel een protocol gemaakt.

Wij vragen u vriendelijk dit protocol goed door te nemen en u er ook daadwerkelijk aan te houden teneinde een goede gezondheid voor sporters en medewerkers te behouden.

Zorg dat u ingeschreven bent voor een fitness sessie of groepsles via ons reserverings systeem waarvan u als lid automatisch een unieke code ontvangt die gekoppeld is aan uw abonnement in ons ledenadministratie systeem

Bent u geen lid van de vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie voor reserveringen.

Blijf thuis als u één van de volgende klachten heeft; neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging ( vanaf 38C)

Blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts heeft ( vanaf 38C) en/of benauwdheidsklachten

Ga thuis naar het toilet, er is geen toegang tot de toiletruimte binnen ons pand!

Was uw handen vóór de trainingen.

Wij hebben geen leenbidons beschikbaar, we hebben wel TO GO producten uit de FIT FOOD BAR beschikbaar zoals o.a. koffie, thee, smoothies en shakes. Helaas kunt u deze nog niet bij ons op het terras nuttigen – dat kan pas vanaf 1 juni a.s.

Wacht voor de groepsles of fitness sessie in de ontvangstruimte die hiervoor beschikbaar is. Wij hebben daar de protocollen nogmaals voor u op papier gezet zodat er zo min mogelijk misverstanden ontstaan.

Houd u tijdens de lessen aan de instructie s van de trainer

Zorg dat u altijd 1,5 meter afstand houdt en daarom helaas geen high fives

Wij wensen u veel trainingsplezier en zien u graag !

Pin It on Pinterest