Services

BUILD YOUR BLISS

Naast de sportieve faciliteiten prijst SQUASH & WELLNESS u graag de services aan van onze in-house partners – methods to heal and reset – tend to your well-being with the perfect balance of health and relaxation.

Purity 

Salon voor huidverbetering

Om de beste resultaten te behalen worden de behandelingen bij Purity gecombineerd met diverse specialisaties, zoals bindweefselmassage, rimpel reductie therapie, acne & elektrisch ontharen.

Fysiotherapie praktijk Schilte

Het totaalconcept van Squash & Wellness wordt aangevuld door de deskundigheid van de fysiotherapeut.  De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijk bewegingsapparaat.

Hij behandelt patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen. De behandeling van de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben. Bijvoorbeeld het verbeteren van het bewegend functioneren, het in stand houden ervan en het voorkomen van nieuwe klachten.

Sinds afgelopen jaar is SQUASH & WELLNESS aangevuld met de deskundigheid van  SCHILTE praktijk voor fysiotherapie. Mariel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de Fysiotherapie branch en behandelt nu binnen de muren van SQUASH & WELLNESS.

Bel voor een afspraak: 06 21 21 87 99

Food en wellness

Persoonlijk en deskundig VOEDINGSADVIES BUREAU

Ieder mens en ieder lichaam is uniek en heeft voeding nodig die bij hem of haar past. Essentieel voor een goede gezondheid van lichaam en geest. Ga voor advies naar een échte specialist, de diëtist!

Vanaf de verbouwing in 2008 is ook Voedingsadviesbureau FOOD & WELLNESS actief in het moderne Sport – en Lifestylecentrum. U kunt voor de navolgende indicaties terecht bij dietiste Corinne van Acht.

 • Bij overgewicht (zowel kinderen en volwassenen)
 • Bij ondergewicht, ondervoeding of ongewenst gewichtsverlies
 • Bij intensieve sportoefening
 • Eetstoornissen zoals Anorexia Nervosa, Boulimia, Binge Eating Disorder, Orthorexia, NAO (bij voorkeur in samenwerking met een psycholoog en (kinder)arts)
 • Bij Diabetes Mellitus type 1 en 2 (suikerziekte)
 • Bij een te hoog cholesterolgehalte (hypercholesterolemie)
 • Bij hypertensie (te hoge bloeddruk)
 • Voedingsadvies tijdens en na de zwangerschap (kind en moeder)
 • Voedingsadvies bij stoppen met roken (preventie gewichtstoename)
 • Bij obstipatie of stoelgangproblemen
 • Gezond voedingsadvies (preventie)
 • Een advies bij vegetarische voeding

Bel 06 50525049 of kijk op de website

Mark your body

Massage

U kunt goed trainen, maar wat als de voeding niet het juiste effect op u heeft? Gezond eten is heel belangrijk, maar zonder een goede doorbloeding en ontgifting door een effectieve massage komt het lichaam ook niet tot de prestaties die u zo graag wilt bereiken. MARK YOUR BODY is al meer dan 20 jaar ervaren op het gebied van deep tissue-massage, wij zijn op de hoogste van de meest actuele ontwikkelingen wat betreft gezonde voeding en zijn gespecialiseerd in gerichte training.

06 23 69 34 55

Squash & Wellness
info@squashenwellness.nl
035 693 50 72
Purity salon voor huidverzorging
Fysiotherapie praktijk Mariel Schilte
Sinds afgelopen jaar is SQUASH & WELLNESS aangevuld met de deskundigheid van een tweede fysiotherapie praktijk genaamd SCHILTE praktijk voor fysiotherapie. Mariel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de Fysiotherapie branch en behandelt nu binnen de muren van SQUASH & WELLNESS.

06 21 21 87 99

Mark your body
Singel 89G
1402 NS Bussum
info@markyourbody.nl
www.markyourbody.nl
062 369 34 55
Food and Wellness

Pin It on Pinterest