Services

 

BUILD YOUR BLISS

Naast de sportieve faciliteiten prijst SQUASH & WELLNESS u graag de services aan van onze in-house partners – methods to heal and reset – tend to your well-being with the perfect balance of health and relaxation.

Salon voor huidverbetering

Purity 

 

Om de beste resultaten te behalen worden de behandelingen bij Purity gecombineerd met diverse specialisaties, zoals bindweefselmassage, rimpel reductie therapie, acne & elektrisch ontharen.

 

Bel voor een afspraak: 06 57 57 73 63

Fysiotherapie

Fysiotherapie praktijk Schilte

Het totaalconcept van Squash & Wellness wordt aangevuld door de deskundigheid van de fysiotherapeut.  De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijk bewegingsapparaat.

Hij behandelt patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen. De behandeling van de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben. Bijvoorbeeld het verbeteren van het bewegend functioneren, het in stand houden ervan en het voorkomen van nieuwe klachten.

Sinds afgelopen jaar is SQUASH & WELLNESS aangevuld met de deskundigheid van  SCHILTE praktijk voor fysiotherapie. Mariel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de Fysiotherapie branch en behandelt nu binnen de muren van SQUASH & WELLNESS.

Bel voor een afspraak: 06 21 21 87 99

Massage

Mark your body

 

U kunt goed trainen, maar wat als de voeding niet het juiste effect op u heeft? Gezond eten is heel belangrijk, maar zonder een goede doorbloeding en ontgifting door een effectieve massage komt het lichaam ook niet tot de prestaties die u zo graag wilt bereiken. MARK YOUR BODY is al meer dan 20 jaar ervaren op het gebied van deep tissue-massage, wij zijn op de hoogste van de meest actuele ontwikkelingen wat betreft gezonde voeding en zijn gespecialiseerd in gerichte training.

Bel voor een afspraak : 06 23 69 34 55

Squash & Wellness

info@squashenwellness.nl
035 693 50 72

Purity salon voor huidverzorging
Fysiotherapie praktijk Mariel Schilte

Sinds afgelopen jaar is SQUASH & WELLNESS aangevuld met de deskundigheid van een tweede fysiotherapie praktijk genaamd SCHILTE praktijk voor fysiotherapie. Mariel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de Fysiotherapie branch en behandelt nu binnen de muren van SQUASH & WELLNESS.

06 21 21 87 99

Mark your body

Singel 89G
1402 NS Bussum
info@markyourbody.nl
www.markyourbody.nl
062 369 34 55

Pin It on Pinterest