Services

 

BUILD YOUR BLISS

Naast de sportieve faciliteiten prijst SQUASH & WELLNESS u graag de services aan van onze in-house partners – methods to heal and reset – tend to your well-being with the perfect balance of health and relaxation.

Nieuws

 Fysiotherapie Geopend

 

Vanaf 4 mei aanstaande zijn de fysiotherapeuten van SQUASH & WELLNESS Fysio Services weer bereikbaar voor behandelingen onder de voorwaarde en richtlijnen  van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. U kunt bellen voor een afspraak met Mariel Schilte 06 21218799  en Pepijn Mensink 0619897973.

Fysiotherapie praktijk opent deuren weer

Fysiotherapie praktijk opent deuren weer

Vanaf maandag 4 mei openen de fysiotherapeuten van SQUASH & WELLNESS Fysio Services hun deuren weer. Uiteraard onder de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Voor meer informatie omtrent de wijze waarop de behandelingen worden...

Gratis Inloop spreekuur

Gratis Inloop spreekuur

SQUASH & WELLNESS biedt in samenwerking met fysiotherapie praktijk Pepijn Mensink vanaf 1 november iedere vrijdag van 9:00 - 11:00 uur GRATIS inloopspreekuur aan. U kunt zonder afspraak terecht voor advies of vragen over training en/of blessures. Dus heeft u...

Pedicure

Pedicure

Wie wil z’n voeten niet eens lekker laten verzorgen? Iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging! Of u nu veel of weinig last heeft van bijvoorbeeld eelt, likdoorns of ingegroeide teennagels. Voor iedere ‘voet’ is een behandeling mogelijk. PEDICURE BASIS 30 min...

Medical Services

Fysiotherapie

Fysiotherapie praktijk Schilte

Het totaalconcept van Squash & Wellness wordt aangevuld door de deskundigheid van de fysiotherapeut.  De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijk bewegingsapparaat.

Hij/ Zij behandelt patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen. De behandeling van de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben. Bijvoorbeeld het verbeteren van het bewegend functioneren, het in stand houden ervan en het voorkomen van nieuwe klachten.

Sinds 2018 waarborgt fysiotherapie praktijk Mariel Schilte de behandelingen voor Fysio Services S&W . Mariel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de Fysiotherapie branche en behandelt nu binnen de muren van SQUASH & WELLNESS.

Bel voor een afspraak: 06 21 21 87 99

Fysiotherapie praktijk Mensink

Sinds mei 2019 werkt fysiotherapie praktijk Schilte samen met  fysiotherapie praktijk Pepijn Mensink.  Fysio Services S &W biedt u naast de reguliere fysiotherapeutische behandelingen ook de mogelijkheid tot revaliderend trainen of therapeutisch sporten bij de Premium HealthClub. Pepijn Mensink  begeleidt naast de fysiotherapeutische  individuele trainingen ook fysiotherapeutische trainingsgroepen. Meer informatie?

Bel voor een afspraak of informatie 06 19 89 79 73

 

 

GRATIS INLOOPSPREEKUUR

Vanaf 1 november – iedere vrijdag van 9:00 – 11:00 uur !

Heeft u twijfels over de manier waarop u traint of op welke manier u het beste om kunt gaan met uw blessures? Loopt dan eens langs bij Fysiotherapeut Pepijn Mensink en vraag om advies. 

Uiteraard kunt u ook een consult inplannen , bel dan 06 1989 7973

Wellness Services

Salon voor huidverbetering

Purity 

Om de beste resultaten te behalen worden de behandelingen bij Purity gecombineerd met diverse specialisaties, zoals bindweefselmassage, rimpel reductie therapie, acne & elektrisch ontharen.

 

Bel voor een afspraak: 06 57 57 73 63

Massage

Mark your body 

U kunt goed trainen, maar wat als de voeding niet het juiste effect op u heeft? Gezond eten is heel belangrijk, maar zonder een goede doorbloeding en ontgifting door een effectieve massage komt het lichaam ook niet tot de prestaties die u zo graag wilt bereiken. MARK YOUR BODY is al meer dan 20 jaar ervaren op het gebied van deep tissue-massage, wij zijn op de hoogste van de meest actuele ontwikkelingen wat betreft gezonde voeding en zijn gespecialiseerd in gerichte training.

Bel voor een afspraak : 06 23 69 34 55

Squash & Wellness
Purity salon voor huidverzorging
Mark your body
Singel 89G
1402 NS Bussum
info@markyourbody.nl
www.markyourbody.nl
062 369 34 55
Fysiotherapie praktijk Mariel Schilte

Bel voor een afspraak

06 21 21 87 99

Fysiotherapie praktijk Pepijn Mensink

Bel voor een afspraak of mail

pmensink@me.com06 19 89 79 73

Pin It on Pinterest