We are all in this together! Better safe than sorry!

In verband met de sluiting van onze HealthClub willen wij u graag op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Direct na het onvermijdelijke besluit om, in het kader van de volksgezondheid, de HealthClub te sluiten is ons team, waar ik heel trots op ben, hard aan de slag gegaan om alternatieve trainingsvormen aan te bieden.

Per maandag 16 maart staan daarom diverse S&W HOME TRAINING Workouts online via onze website en https://www.facebook.com/squashenwellness/ en https://www.instagram.com/squashenwellness/ en YouTube SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub.

Elke dag komen er 1 of meerdere bij! Onze instructeurs zetten hiervoor hun beste beentje voor. Ook vindt u via uw Technogym My Wellness App een Workout of the Day. Leuk, uitdagend en heel gevarieerd. Check onze social media en website (online trainingen) zodat u elke week toch aan uw noodzakelijke en persoonlijke behoefte van bewegen komt.

Graag maken wij persoonlijke trainingsschema’s voor u. Deze zijn aan te vragen via info@squashenwellness.nl of mail > Leden die een Personal Trainingsabonnement genieten, kunnen rechtstreeks contact opnemen met hun trainer. Op deze manier proberen wij het maximale uit de huidige situatie te halen.

De toekomst is op dit moment nog onzeker maar één ding is wel zeker: Als de deuren van S&W weer open mogen dan staan wij voor u klaar! Intern doen wij er zoveel mogelijk aan als kan en mag om de opening straks weer een feestje te laten zijn.

En dat betekent dat alle nieuwe initiatieven gewoon doorgaan die wij gepland hadden staan voor u. Uiteraard zijn wij de komende tijd ook bezig met een grondige schoonmaak van de gehele HealthClub.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Ruud van den Brink
namens het
SQUASH & WELLNESS TEAM

Pin It on Pinterest

Share This