Als een van de eerste in Europa lanceren wij deze zomer in samenwerking met TECHNOGYM ITALY – SKILL ATHLETIC trainingen!

Redefine your training

 

Met de introductie van de technologische en design SKILL lijn is Technogym er wederom in geslaagd uw trainingen naar een hoger niveau te tillen. De SKILL / ATHLETIC lijn, bestaande uit SKILL RUN, SKILL MILL, SKILL ROW en de nieuwe SKILL BIKES worden aangevuld met POWER RACKS en SKILL TOOLS, is het antwoord op de nog steeds populaire CROSS FIT maar doordat de apparatuur connective is met alle andere TECHNOGYM kracht- en cardioapparaten is uw trainingsconcept compleet.  Net als bij een CROSS FIT training komen alle elementen die nodig zijn voor een high level athletische training aan bod.  POWER, SPEED, AGILITY en STAMINA oftewel kracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen worden aangeleerd ( BUILD), verbeterd (IMPROVE) en uitgedaagd (COMPETE) . Door middel van de uitgebreide technologie in deze gloednieuwe trainingsapparatuur kunnen uw resultaten en vorderingen opgeslagen worden in uw MY WELLNESS system die in combinatie met kracht – en cardiotraining de unieke complete versie van uw trainingen monitoren.

Met de keuze voor deze nieuwe apparatuur stoomt SQUASH & WELLNESS zich klaar voor de toekomst. Naast de nieuwe SKILL ATHLETIC apparatuur worden ook alle andere apparatuur vervangen en zal de SELECTION PRO lijn (My Wellness connected) prominent aanwezig zijn in de nieuwe lay out van de fitness vloer. De PURE STRENGHT lijn zal verder worden uitgebreid en op de vide (die wordt uitgebreid in oppervlakte) zal nieuwe krachtapparatuur van TECHNOGYM worden worden geplaatst met o.a. een gloednieuwe TECHNOGYM CABKE CROSS OVER en nieuwe DUMBELLS. De populaire TECHNOGYM ARTIS apparatuur zal worden verplaatst naar de KINESIS zone waarin een rustige trainingssfeer zal worden gecreëerd.

Kortom: Trainen in een Premium HealthClub is trainen op de modernste en beste apparatuur onder toezicht van professionele fitness instructeurs. SQUASH & WELLNESS zorgt goed voor haar klanten. Om eea te kunnen realiseren deze zomer zal de fitnessvloer GESLOTEN zijn van 16 – 20 augustus. Uiteraard draaien alle groepslessen gewoon volgens lesrooster.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This