NIEUW : OUTDOOR GYM met Free Weights

Even eruit en lekker trainen – om ‘t weer lekker op te pakken hebben we onder alle voorwaarden een heerlijke OUTDOOR GYM gerealiseerd. Zó kan sporten noodzakelijk voor uw lijf en leden, onder strikte regels toch nog leuk zijn!

 In speciaal aangepaste area’s met max. 2 personen op ruime afstand in een afgebakende zone, gaan we na het weekend weer beginnen met het ontvangen van sporters in de OUTDOOR AREA’S.

 Let wel: de sportschool is dus dicht! En alleen toegankelijk voor bezoek aan fysiotherapie.

 U dient zich wél te melden bij de servicebalie van SQUASH & WELLNESS om op basis van uw reservering voor sporten of padel toegang te krijgen tot de OUTDOOR Area’s.

 Momenteel leggen we de laatste hand aan de OUTDOOR GYM op ons buitenterrein. Vanaf maart 2019 (eerste lockdown) hebben wij de OUDOOR FITNESS ( 120m2) op ons buitenterrein gerealiseerd, nabij de Padelbanen en ons terras. Daar komt nu een OUTDOOR GYM ( 300m2) voor FREE WEIGHT trainingen bij die wij aan de zijkant van ons pand plaatsen aangrenzend de INDOOR GYM. Voordeel is dat wij sporters verantwoord kunnen laten sporten op een veilige manier (ruim voldoende afstand) .

 U kunt alleen sporten door te reserveren voor de OUTDOOR FITNESS (apparaten), OUTDOOR GYM Free Weight zone of OUTDOOR HIIT Area. Voor leden van alle leeftijden via de reserveringswebsite. Lukt het niet? Bel of mail ons dan even. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 – 20:00 uur op telefoonnummer 035 693 50 72 of mail service@squashenwelness.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This