Download de mywellness® app en neem deel! Doneer uw moves voor het goede doel.

MOVES verzamelt u de komende weken niet alleen voor eigen gezondheid en welzijn maar automatisch ook voor het goede doel als u uw MOVES registreert in uw MyWellness App. Dit jaar doneert u uw MOVES aan VIORE. Met uw MOVES maakt u het mogelijk via deze wereldwijde campagne van Technogym bij te dragen aan de aandacht voor bewegen én bij voldoende MOVES verzamelt door leden van SQUASH & WELLNESS kunnen wij bijdragen aan de bekendheid en een verbetering van het activiteiten  programma van VIORE middels apparatuur en/of bewegingsaccessoires.

 

 

Let's Move a little extra! Start

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

AANTAL VERZAMELDE S&W MOVES 2018

 

VIORE Centrum is er voor iedereen die leeft met kanker in Gooi en Vechtstreek en is gevestigd in Hilversum. Het centrum biedt psychosociale begeleiding bij de ziekte. Mensen zijn er iedere werkdag zonder afspraak of verwijzing welkom. VIORE biedt een uitgebreid activiteitenprogramma en vervult tevens een informatiefunctie. Bezoekers kunnen terecht voor individuele gesprekken en ook zijn er regelmatig lezingen.

Kanker in uw leven

Het kan iedereen overkomen: de diagnose kanker. Bij uzelf of iemand die u dierbaar is. Het leven staat op zijn kop en in veel gevallen ook dat van uw omgeving. In eerste instantie ligt de focus op medische onderzoeken, diagnoses en behandeling. Maar tijdens en na die behandelingen is er niet altijd aandacht voor de emotionele, psychische en sociale aspecten die vaak verbonden zijn aan het leven met kanker. Zoals onzekerheid, angst, pijn, verdriet en eenzaamheid.

 VIORE helpt u leven met kanker

Viore Centrum is een plek waar mensen met kanker, hun naasten en hun nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen. Verhalen en ervaringen kunnen delen en verwerken. Ontspannende en creatieve activiteiten kunnen ontplooien. Waar bezoekers en vrijwilligers samen aandacht geven aan ieders persoonlijke situatie. Om u op deskundige wijze te helpen uw eigen weg te vinden in het omgaan met kanker en de gevolgen ervan. Zij bieden een warme plek waar u zich thuis kunt voelen. Waar u ondersteuning en ruimte krijgt om uw zelfvertrouwen weer op te bouwen, nieuwe perspectieven te ontdekken en daarmee de kwaliteit van uw leven te verhogen. U  bent bij VIORE altijd van harte welkom. Gewoon voor een kop koffie, een kennismakingsgesprek of voor informatie en deelname aan onze uiteenlopende activiteiten.

Voor meer informatie over de Let’s Move campagne verwijzen wij u graag naar onze nieuwsbrief extra edtion . Inschrijven voor onze nieusbrief ? Zie link in onderste balk!

 

Pin It on Pinterest

Share This