In de vorige nieuwsbrief hebben wij u beloofd dat OUTDOOR sporten en trainen een onderdeel zal blijven in de voorzieningen die wij onze sporters bieden. De OUTDOOR gym blijft tot september 2020 en we gaan ervan uit dat de OUTDOOR gym er volgend jaar weer is. Ook de OUTDOOR lessen blijven gehandhaafd tenzij het te koud, te winderig of te regenachtig is, dan verplaatsen we de les ‘gewoon’ naar binnen. Hierdoor zal het aantal deelnemers per les deze zomer worden aangepast wat ook betekent dat er meer capaciteit beschikbaar komt voor het zeer populaire padel spelen!

Dat gezegd hebbende …
Oh oh oh ! We zijn maar wat blij dat wij onze prachtige accommodatie weer ten volle kunnen en mogen benutten. Vanaf woensdag 1 juli mogen we weer binnen sporten!

Van nature ben ik een buitensporter. Het belang van ventileren zit in mijn vezels en dus ging bij de bouw en elke verandering daarna mijn aandacht bovenal uit naar luchtbehandeling en regeltechnieken om niet alleen klimaatbeheersing (want die voel je direct) maar ook de kwaliteit van de lucht binnen ons pand zo optimaal mogelijk te maken. Al jaren investeren wij in ‘schone’ lucht en sinds afgelopen jaren ook in ‘groene schone’ energie om dit te kunnen bewerkstelligen. Ik heb er echter nooit bij stilgestaan dat de styling van de luchtbehandelingskasten ook belangrijk was want wie staat erbij stil dat er foto’s van deze units op ons dak gemaakt moeten worden? Om u ervan te overtuigen dat dit bij ons goed geregeld is. En toch ben ik er trots op en heel blij mee. Per ruimte (per inspannings soort) per kubieke meter kunnen we de luchtcirculatie goed en boven de RIVM en branche norm inregelen.
Ik kan met een gerust hart zeggen dat er ‘optimale luchtverversing’ plaatsvindt per ruimte hier bij SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub.

En dus is er genoeg ‘veilige’ ruimte voor iedereen!
We zien u graag weer

Ruud

er oefenruimte een luchtbehandelings planning voor meer dan voldoende verse lucht én al de energie die daarvoor nodig is kunnen we nu door de plaatsing van zonnepanelen en transformatiehuis zelf opwekken!

Pin It on Pinterest

Share This