Hello Again!

Vanaf 18 mei aanstaande is het zover! De deuren van SQUASH & WELLNESS kunnen weer OPEN!

Natuurlijk volgens alle richtlijnen!

Onze fysiotherapeuten zijn vorige week weer begonnen en de schoonheidsspecialisten van Purity hervatten volgende week hun afspraken weer net als de massagestudio van MarkYour Body. Ondanks dat wij van mening zijn dat binnen in onze ruim opgezette club ook zeker Corona Proof getraind zou kunnen worden, onze zalen en gangen zijn zeer ruim en onze luchtbehandeling is zeer uitgebreid en up-to high level standards, willen wij ons toch aan de huidig regels houden en respecteren deze ook in het belang van ieders gezondheid.

Gelukkig zijn wij in de omstandigheden dat onze Padelbanen gereed zijn gekomen net voordat het Corona tijdperk begon. Het blijken nu niet alleen prachtige banen te zijn om te padellen maar try-ous hebben bewezen dat het de beste OUTDOOR zalen zijn voor WORKOUTS in deze periode die we ons kunnen wensen! Hoe fijn is dat !

Voor de Pilates en Yoga hebben wij een aparte tuin. Nu onze kleedkamers en sauna nog niet mogen worden benut hebben wij een prachtige rustige en groene omgeving voor Body and Mind groepslessen.

Voor de fitness workouts is er een hippe open overdekte trainingsruimte met apparatuur gecreëerd. Met zicht over de gehele tuin en terras.

Helaas mogen wij ons terras pas weer per 1 juni gaan gebruiken en dus kunnen wij tot die tijd onze Koffie, Shakes, Smoothies en andere Healthy Goodies alleen TO GO aanbieden.

Wij kijken er zeer naar uit u allen te mogen ontvangen in onze OUTDOOR Gym en u te kunnen motiveren en inspireren.

Corona Proof – We doen het samen!

Alle lessen en fitness tijden dienen volgens ons nieuwe reserveringssysteem ingeboekt te worden ( dit is zowel online als via onze service balie mogelijk ) opdat wij kunnen sturen op het aantal gebruikers van onze accommodatie voor ieders veiligheid en gezondheid. In de loop van volgende week ontvangen al onze actieve leden ( automatisch ) een mail met inloggegevens om dit te kunnen doen. Daarbij ontvangt u ook de richtlijnen die wij aanhouden voor het gebruik van de faciliteiten. Bent u geen lid van S&W dan bent u natuurlijk ook van harte welkom u dient wel te reserveren.

NB Padelbanen kunnen al worden ingeboekt vanaf 11 mei via het reserveringssysteem. Voor Padellessen kunt u mailen.

Pin It on Pinterest

Share This