15 maart 2020 belangrijke mededeling!

Tussen vrijdag en vandaag zijn de prioriteiten in Nederland aangescherpt .

Om de verdere verspreiding van het CoronaVirus tegen te gaan, heeft het kabinet vandaag besloten om alsnog de scholen en kinderopvang in Nederland te sluiten. Horecagelegenheden en sportclubs moeten vanaf vandaag  18:00 uur  de deuren sluiten.

En dus :

Van 16 maart tot 6 april 2020 zijn wij genoodzaakt onze deuren te sluiten voor publiek.

Tijdens deze weken is onze servicebalie  telefonisch niet bereikbaar maar we voorzien er tijdens deze periode wel in dat emails naar info@squashenwellness.nl en service@squashenwellness worden behandeld.

Wij vinden het ontzettend jammer u te moeten missen de komende weken. Om u toch te blijven motiveren en inspireren wordt door het SQUASH & WELLNESS team hard gewerkt aan passende alternatieven om u toch in beweging te houden. In de loop van volgende week berichten wij u hierover via onze communicatiekanalen als Facebook, Instagram, Nieuwsbrief en website.

Blijf de richtlijnen van de overheid verstandig volgen en zorg goed voor uzelf en elkaar.

 

———————— 

Nu de Nederlandse regering heeft opgeroepen om met niet meer dan 100 mensen in een ruimte te verblijven nemen wij vooralsnog de volgende maatregelen:

 

Ondanks dat er veel mensen bij S&W willen blijven sporten vragen wij u vriendelijk toch zoveel mogelijk verspreid ons lesaanbod te volgen waardoor er niet teveel (meer dan 100) mensen tegelijkertijd aanwezig zijn in ons pand. Wij vragen u ons groepslesrooster goed in de gaten te houden voor nieuwe updates en uitval van lessen.

 

Wij hebben geen ruimtes waar meer dan 100 mensen samen komen dus vooralsnog gaan de lessen bij Squash & Wellness gewoon door volgens het lesrooster. Wij vragen u vriendelijk niet teveel samen te komen in de wachtruimten en gangen en gepaste afstand te bewaren.

 

Voor nu kunnen squashbanen en padelbanen gewoon geboekt worden. Squashbanen zijn via de receptie te boeken en de Padelbanen zijn online te boeken.

 

Extra hygiëne maatregelen

 

  • In de vrije fitness ruimte worden de hygiëne maatregelen geïntensiveerd en aangescherpt.
  • Bij de servicebalie bevindt zich geen pepermunt meer
  • Er bevinden zich hygiene doekjes door het gehele pand
  • Bij de toiletten en omkleed ruimtes kunt u zoals gewoonlijk ook gebruik van onze handzeep maken

 

Wij geven om onze klanten en onze medewerkers dus als u moet hoesten, niezen of als u zich niet lekker voelt dan verzoeken wij u thuis te blijven voor ieders gezondheid. 

 


 

Zoals uit de mediaberichten van de laatste dagen blijkt, verspreidt het Coronavirus zich nu ook in Nederland en is het ook geconstateerd in onze regio. Ook SQUASH & WELLNESS Premium HealthClub wil graag al het noodzakelijke doen om goed te handelen.

 

Onze club volgt de landelijke richtlijnen van de GGD en het RIVM. U kunt ook zelf contact opnemen met de GGD mocht u vragen hebben over het Coronavirus. Het telefoonnummer van de GGD voor vragen over het Coronavirus is 088 0031 100.

 

Op de website van de GGD staat tevens meer actuele informatie: https://www.ggdgv.nl/nieuws/actuele-informatie-over-het-coronavirus-2/?bron=1414

 

Voor nu attenderen wij al onze bezoekers op de hygiëne voorschriften die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. 

 

  • Was de handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Maak handgrepen van fitnesstoestellen voor en na gebruik school met de spray die daarvoor bestemd is
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Vooralsnog is er geen reden voor aanvullende maatregelen op de club. We adviseren u extra alert te zijn op mogelijke gezondheidsklachten die verband kunnen houden met het Coronavirus (koorts in combinatie met luchtwegklachten zoals hoesten) zeker wanneer u recentelijk op vakantie bent geweest in één van de risicogebieden. Daarnaast adviseren wij bij twijfel altijd telefonisch contact op te nemen met de huisarts en/of de lokale GGD.

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This