Tijdens de ‘Corona tijd’ hebben wij aangepast groepslesrooster ( outdoor ) en aangepaste openingstijden. Lesrooster online! Op voorwaarde van het RIVM dient u wel te reserveren voor de lessen en de fitness. Hiervoor heeft ieder lid van SQUASH & WELLNESS een mail ontvangen met een unieke inlogcode. Heeft u deze mail per abuis niet ontvangen? Wellicht hebben wij dan niet uw juiste contactgegevens in ons systeem staan of heeft u aangegeven geen nieuwsbrief van ons te willen ontvangen. Wij vragen u dan vriendelijk contact met ons op te nemen om dit probleem te verhelpen via service@squashenwellness.nl of bel ons.

Indien u geen lid bent bij SQUASH & WELLNESS en toch wil sporten dan kunt u een dagkaart kopen. Wij vragen u wel voortijdig een reservering te maken via de servicebalie 035 693 50 72.

Komende week zijn wij van maandag tot en met donderdag geopend van 8:00 – 22:00 uur. Op vrijdag van 8:00 – 21:00 uur en in het Pinksterweekend zaterdag , zondag én maandag van 8:00 – 15:00 uur.

Onze FIT FOOD BAR is in deze week alleen in de ochtend geopend voor het meenemen van TO GO producten. In de avond uren is de FIT FOOD BAR gesloten. Ons terras is nog gesloten tot 1 juni!

Pin It on Pinterest

Share This