Eigenlijk is het allemaal zo “slecht” nog niet toch? Het buiten sporten is een feestje hier bij SQUASH & WELLNESS. De padelbanen worden enthousiast geboekt en de outdoor fitness wordt veelvuldig gebruikt. De Workout lessen en de Body & Mind lessen worden per week opgeschaald om zoveel mogelijk leden op veilige wijze te kunnen laten genieten van het sporten. En nu we vanaf morgen weer een heerlijke verse koffie of healthy smoothie op ons eigen terras mogen serveren stemt ons positief!

Reserveren blijft een ‘must’ voor de lessen en fitness en met de reservering die u hiervoor boekt, heeft u tevens een plekje op terras of in de FIT FOOD BAR. Om te zorgen dat alle maatregelen en richtlijnen zo goed als mogelijk kunnen worden nageleefd hebben we de capaciteit van de stoelen en tafels aangepast, zowel binnen als buiten.

Mogen wij aan u voorstellen : Onze nieuwe Chef Cook voor de FIT FOOD BAR – Alina.

Sommigen van u hebben al kennis gemaakt met de proefhapjes en drankjes van onze nieuwe Chef Cook. Alina (32jaar) is een russische van herkomst maar opgegroeid in de Verenigde Staten, Portand Oregon. Alina is erop uitgetrokken met haar familie naar Nieuw Zeeland en daarna in Amsterdam terecht gekomen. na 6 jaar wil ze graag met ons de uitdaging aangaan om de FIT FOOD BAR naar het volgende gezonde gezellige level te brengen. Gezonde voeding is haar passie. Wij vertrouwen erop dat zij samen met Nicole ( FFB manager ) en haar team er een mooie zomer van maken voor u. Wat heerlijk toch? Het is weer mogellijk om te genieten van een fijn stukje eten, een lekker biertje of mooi glas wijn op het terras! Voor of na het sporten of padellen? We nodigen u van harte uit!.

Alina Goyda

Oh ja …Alina’s favorites? Cheescakes!
Naast de overheerlijke smoothies die op de kaart gezet zijn door Alina, nl. de Matcha Mango Smoothie ( Mango with Matcha and coconutmilk) en de Acai AntiOxidant boost Smoothie (Acai berries with bananas, fresh orange juice, banana and chia seeds) , zijn er nog een aantal gerechten zoals de Mediterranean orzo with grilled vegetables and feta, watermelon, mint salad de Chicken Tagine in apricot sauce with Moroccan couscous, de Grilled Salmon wraps with guacamole en de Vegan coconut curry with jasmine rice and raita die u zeker een keer zou moeten proberen!

Pin It on Pinterest

Share This