Afslanken

Afslanken

“Pittig, maar met resultaat.”

Lose Weight & Get fit
Dit afslankprogramma van 8 weken is gebaseerd op de synergie tussen training, voeding en suppletie. Door de individuele afstemming zorgt het programma op een leerzame manier voor een optimaal resultaat.

Afslanken is veranderen. Dit vraagt zowel fysiek als mentaal veel van iemand: vaste patronen worden zichtbaar en dienen veranderd of aangepast te worden. Intensieve begeleiding en coaching speelt daarom een belangrijke rol in het behalen van een goed resultaat. U werkt dan ook met uw coach naar het einddoel toe. Wees voorbereidt op een intensieve, maar uitdagende training- en voedingsperiode in twee fases met verbluffend resultaat.

In de 1e fase maken onze Health coaches naar aanleiding van uw doelstelling samen met u een persoonlijk voeding en sport/beweegplan. Hierin wordt uw beweeg/sportprogramma afgestemd op uw calorie inname. Door de verschillende prikkels die het lichaam krijgt zal de verbranding optimaal worden aangezet.

In de 2e fase komt het lichaam weer in de stabiele fase. De calorie inname wordt weer hoger en we gaan een sportprogramma op maat maken voor u. Door middel van een voedingsdagboek gaan we een haalbaar weekschema voor u maken voor zowel voeding als bewegen met daarbij een persoonlijk suppletie advies.

Dit programma zorgt ervoor dat u na 8 weken met wat minder kilo’s fitter en vitaler bent.

Puntsgewijs bestaat het programma uit de volgende onderdelen:

  • Intakegesprek
  • Vitaliteitscheck
  • Persoonlijk Voeding & Beweegplan
  • 1 x per week meeting en voortgang met coach
  • 2 x werkboek met tips en adviezen
  • 1x recepten voorbeelden
  • Evaluatiegesprek
  • Lose Weight Suppletie Box

Dit alles wordt ondersteund met een orthomoleculaire suppletie box die de vetverbranding optimaliseert en zorgt dat u voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. Uit onderzoek blijkt dat niet alle Nederlanders voldoende groente en fruit innemen. Vaak lukt het niet om twee keer per week vette vis te eten. Uw voeding aanvullen met extra vitaminen en mineralen en visolie kan een goede ondersteuning zijn voor uw vitaal, gezond en fit leven.

Pin It on Pinterest

Share This