WELLNESS

Van de eerste gesprekken met de architect tot de laatste besprekingen met de werkuitvoerders zijn wij constant alert geweest op het open karakter van dit Sport- en Lifestyle centrum. Het rijke gevoel van binnen-buiten en van ruimte wilden wij graag op alle plekken in het pand doorvoeren. Of u nu squasht of een groepstraining volgt, een fitness inspanning levert of even relaxt in onze sauna, overal komt u het groen van buiten tegen ... wat een heerlijk gevoel. Het maakt ons werkelijk blij en wij hopen dat dit ook u als sporter zal plezieren.

Stacks Image 193
De behoefte om dicht bij de natuur te kunnen zijn zal zeker in het voorjaar en de zomer nog sterker worden, en nu, met de nieuwe faciliteiten aan de zuidzijde van het pand zijn wij zelfs instaat de workouts en trainingen 'in the open air ' aan te kunnen bieden. Wat een luxe, aan de Bussumse heide.

Naast inspanning ontstaat direct de behoefte voor ontspanning. Door de samenwerking met Wellness ondernemers binnen S&W zijn wij in staat om ook in die behoefte te voorzien. (Sport) voedingsadviezen, schoonheidsbehandelingen voor huidverbetering, ontspanningsmassages en energetische therapieën , alles onder één dak !

Wij hopen dat u plezierig sportief zult trainen of ontspannen zult verblijven.