SPINNING

2013-05-24_16-07-37

Toen in 2001 de eerste Schwinn Spinning Bikes ons pand binnen kwamen, hadden wij niet kunnen vermoeden dat deze discipline van sport zo populair zou worden binnen ons sportcentrum. Wij als instructeurs waren na een eerste kennismaking verkocht . Wat een leuke en lekkere workout! Nu hebben we 40 Schwinn Spinning Bikes staan en is de les een waar sportief feestje. Na 14 jaar blijft deze manier van trainen ons nog altijd uitdagen om onze conditionele grenzen op te zoeken. Wat begonnen is in een klein zaaltje is uitgegroeid tot een full-equiped spinning room waar gekwalificeerde instructeurs u begeleiden om uw doelstellingen te bereiken. De lessen worden ook in half uur sessies aangeboden gecombineerd met een half uur shape in dezelfde zaal.

Het hele jaar door organiseren wij aanvullende activiteiten voor onze spinners, zoals bijvoorbeeld de Spin-a-thon: een drie uur durende spinning challenge. De Spin-a-thon wordt bij mooi weer ook buiten gehouden.


LESVORMEN

ACTIVIO SPINNING

Deze nieuwe vorm van lesgeven met intensieve klassikale hartslagmetingen op schermen staat garant voor een optimale training.

SPINNING

Fietsen op muziek. Een uitdagende en afwisselende training, ideaal om uw conditie op peil te brengen of te houden en flink wat calorieën te verbranden. U traint tussen de 65 en 92% van uw maximale hartslag. De verschillende fietstechnieken geven uzelf een extra prikkel om vooruit te gaan.

SPINNING XL

Extra Lang: 1,5 uur durende spinningles.

SPIN 'N SHAPE

Bij Spin ’n Shape wordt het uur gesplitst in 30 minuten spinnen en 30 minuten spier verstevigende oefeningen. Lekker afzien op de fiets en daarna de buikspieren trainen. Ideale combinatie van cardio vasculaire- en krachttraining.