Wat zijn uw sportieve doelen voor 2013?

Stacks Image 448
SPIN FOR LIFE ?
TOUR FOR LIFE?
TRIAMBLA?
Squash & Wellness daagt u uit om deel te nemen aan evenementen. Onder het motto " Life is your main event!" Train for it! zijn er diverse groepen waar u zich bij aan kunt sluiten. Verbreed uw sportieve horizon en train met ons mee, indoor en outdoor, om uw sportieve doelen op verantwoorde wijze te kunnen voorbereiden en volbrengen.

Zegt u spontaan: 'Ja' , dan licht ik u graag toe wat u van ons kunt verwachten. Twijfelt u, dan ben ik uiteraard bereid u persoonlijk te informeren.
Mocht u zelf ideeën hebben om zich met een groep voor te bereiden een zoekt u nog sporten die zich willen aansluiten? ook dan horen wij graag van u wellicht kunnen wij elkaar sportief verder helpen !

Met sportieve groeten,

Squash & Wellness
Ruud van den Brink


CONGRATULATIONS! WELL DONE!

Na intensieve ( gezamenlijke) voorbereidingen zijn er weer doelen verwezenlijkt!
Jasper, Ilse, Ruud H, Robert-Jan, Patrick, Rob, Lester, Erwin, Fred, Mikael, Kitty, Rein en Ruud vd B jullie hebben het toch maar weer mooi gedaan! Iets meer dan 42 km dwars door LONDON, mooi parcours over de prachtige Tower Bridge op een prachtige dag in april. Wat een belevenis en wat een prestatie. Squash & Wellness is meer dan trots op jullie !
Stacks Image 449